Nicoleta Luciu a pierdut sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

chiar prietenul ei a zis ca nu e adevarat, ca dc ar fi fost adevarat ar fi stiut si el....

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Poate nu era insarcinata cu prietenul ei ...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

pai...lucrurile stau asa... In primul rand numai ea si el stiu daca a fost sau nu gravida. Ca putea fi si dezminti, ca nu e asa greu! Motive pt care ar fi putut ascunde (macar pentru un timp) aceasta veste sunt destule, dar nu ma apuc sa fac speculatii acum.

Telenovela e filmata mai demult, deci pana se termina, burtica Nicoletei nu avea cum sa creasca astfel incat sa se vada. Se stie ca burtica incepe sa creasca pe la 4 luni si ceva, in cazul ei, care are muschii f bine lucrati si abdomenul plat. Apoi am citit mai demult ca inainte de scenele in care trebuie sa apara bea cate 2 litri de apa sau mai mult, ca sa se umfle in burta si sa para gravida. Ia beti 2 L de apa sa vedeti ce gravide pareti

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu am observat de ceva timp ca s-a ingrasat si nu era de la apa bauta inainte

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by XIO

Eu stiu ca era insarcinata , din cauza asta a fost schimbat si scenariul telenovelei in care juca.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Cata siguranta!Poate ai fost de fata cand o fi ramas

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai, Xio, stie toata lumea ca Nicoleta are tendinta de a se ingrasa, Asa e conformatia ei. A avut perioade in care s-a ingrasat 6-7 kg si apoi perioada in care a slabit 10 kg... prin infometare. Si stiti ca facea reclama la niste produse de slabit.
In fine, v-am spus, ei sunt singurii care stiu ce s-a intamplat. Si poate ca pe ei ar trebui sa-i priveasca aspectul acesta, nu e treaba noastra!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...eu chiar nu auzisem nimic! Exista sanse sa nu fie adevarat, la cate inventeaza ziaristii.

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Ce ti-e si cu presa si cu jurnalistii astia!

Mergi la inceput