Cluj rulz! - 71
Raspunsuri - Pagina 28

sunshine4ever spune:
Buna fetelor!
REvin si eu intre voi de ma mai primiti, desi inca nu am bebik, desi ma stradui sa ramin (fiv in septemrie) m-am bagat si eu intre voi fiind din cluj.
Carrie ti-am scri sun pm.
in asteptarea unui ingeras

asi spune:
La multi ani Mariilor si Marianilor!
Roxa mica intr-adevar sunt Ioana
Magduta bine ai revenit si succes la fiv.Tot in Ungaria il faci?
No, io fug rapidut la coafor sa ma fac frumoasa si apoi sa iau ceva pentru 3 Marii+socrella de ziua de nastere.Bine ca inca sunt reduceri la Meli Melo. si ne "revedem" pe vineri.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Alexa Ioana spune:
stanca, si daca esti ioana asta'i un impediment ??? nici vorba ! LA MULTI ANI si tie
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

nana_sim spune:
La multi ani Mariana draga, sa-ti fie viata frumoasa iar tu in armonie cu tine!
La multi ani si sa ocroteasca Fecioara Maria pe toti cu numele asta!
Acum sa motivez:
1. am foarte mult de lucru, in sezonul asta cand toata lumea are concedii;
2. sunt intr-o dispozitie "ursuza", da' astept sa-mi treaca si revin pe baricadele forumului.
Stanca suna-ma daca pot sa te ajut cu ceva! Sau scrie-mi, sau ... cum vrei tu. Si eu auzisem lucruri foarte bune de doamna Ghervan, o sa ma mobilizez si eu sa ma caut la ... hormoni.
Raluca multumesc de ganduri, sunt pe aici! Eu, in contra valului de opinie, nu-ti zic spor la bebe 2, sa-l faceti cand simtiti ca e momentul, ca asta se simte, clar!
Roxa spor la mutat!
Cristiana sa-ti traiasca puiul cel mic! Si eu zic sa-ti faci analizele in alta parte decat la Medstar. N-am nimic de reprosat, e doar un feeling.
Magduta bun-venit si bafta multa la FIV!
Va anunt ca mi-am extins cercetarile de medic ginecolog la Tg Mures.

sunshine4ever spune:
Asi , Nana sim va multumesc mult. Da tot iin ungaria voi face fiv, adica oi continua pt ca cel initial s-a intrerupt din cauza estradiolului mare. Eeee deocamdat ama lupt sa imi vin acm ca nu vrea si imi da peste cap toate socotelile.Asta e , va fi cumva
Va pupacesc pe toate.

carrie spune:
multumesc de urarile pt mamarutza!!
Mariana scumpa La multi ani, sa fii fericita ca iubita esti!
eu am sotul in concediu si azi am plimbat fetele in parc, apoi le-am distribuit la bunici si ne-am plimbat prin oras, mi-am luat 2 perechi de pantofi cool de la Wrangler cu reduceri maricele, am stat la cafele pe terase,am mancat la Agape, ne-am relaxat tare bine daca concediu pe coclauri ioc anul asta.
Stanca distractie faina la nunat, tocmai ce s-or conversat sotiorii nostrii!
Simona pupicei si abia astept sa te vad!
Magda bine ai revenit-fetelor io am convins-o si tre sa avem grija umpic sa nu se simta nebagata in seama pe topicul nostru!
fug sa fac un dush si sa ma relaxez umpic ca mergem la recuperat gagalicele de la bunici apoi!
pupicei
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

sunshine4ever spune:
Iti multumesc mult Carrie , esti o dulce
Va pup pe toate

anky spune:
LA MULTI ANI! MARIANA,sa fi sanatoasa,fericita si iubita.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"

anky spune:
Fetele,pe cind o noua intilneala..???
Roxa,cum stai cu mutatul?.De obicei seara parchez acolo ca este loc..
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"

roxana1974 spune:
Oh, am intrerupt 'ostilitatile' cu mutatul fiindca am avut mult de lucru amandoi si ne intoarcem doar seara acasa...
Mariano, ce-ai facut azi? Vrem feed back, uite niste