Cluj rulz! - 71
Raspunsuri - Pagina 25

jozsaerika spune:
salutare fetelor
ce ma bucur ca v-ati intalnit ...eu am fost absenta motivata...am dus niste buni prieteni la aeroport in Tg. Mures
saptamana trecuta am umblat pe la diversi doctori cu Norbert ca avea febra si nimeni nu stia de ce si intr-un sfarsit la ORL au gasit amigdalita pultacee
...sper ca sapt. viitoare sa-l pot lasa si eu cateva zile la tzara
LA MULTI ANI!!! PETRA si distractie faina in concediu
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze

carrie spune:
salutare fetelor
si io tare ma bucur ca ne-am vazut, imi sunteti tare dragi.vreau sa urez bun venit in trupa noilor membre Manu si Anca si sedere lunga.
Simona imi pare tare rau ca nu ne-am vazut ai un pupic de la mine.spune-ne ce mai faci!
multumesc de sfat cu mama sunt super ok acuma!
La multi ani Petra!!!
pe mine ma doare cumplit capul, da cumplit!
si vreau sa fac reclamatie ca pe prima pagina is tot sarbatoritii lui iulie si noi astia din august nu
no va pup, mai viu
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

svety spune:
Petra, LA MULTI ANI Codruta, au facut si copii nostri 2 anisori...
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

ralucames spune:
Buna dimineata, dragelor!! vin si eu cu cafeaua, dar nu stau mult...
Hai sa vin si eu cu concluzia intalnirii... mi-a prins asa de bine de nici nu va inchipuiti. Am savurat fiecare discutie, am admirat naturaletea si buna dispozitie din fiecare, tare dragi imi mai sunteti
Simona, multumesc din suflet,
La Multi Ani, Petra, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa, Codruta, felicitari!!
Nu am prea multe de spus, asa ca ma retrag in cuibushor, dar voua va doresc din inima, o zi buna si un vekend frumos.
pa-pa
minunea vietii mele

asi spune:
Buna dimineata!
Azi e musai sa spal frigiderul si asta imi da o stare foarte neplacuta.
Sper sa reusesc sa imi fac curaj si sa o fac odata.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

roxana1974 spune:
No, salut fetelor!
Stanca, bafta cu frigiderul, la ce sictir (a se intelege delasare totala, nu tristete sau suparare) am in freza si eu azi, plus vremea asta ciudata sigur nu as avea chef sa spal frigiderul, oh myy...vreau o limonada la BT Cafe!!!
Daaa, unde este arleena, ne-a parasit, sa upgradeze lista cu sarbautoritzii
mai viu...

asi spune:
Inca nu m-am apucat de frigider.Vorba ta , Roxa, mare sictir.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

carrie spune:
buna fetelor
bebelina familiei face 3 lunisoare azi!!!
azi am fost cu mamarutza in oras si fiindca a mancat ca sparta a vomat una buna asa ca era fleasca toata.am intrat la Hansel si Gretel si asa s-a ales cu bluzitza si pantalonasi noi, nu ca ar mai fi avut nevoie ca are gramada....si tot asa s-a ales si Thea cu o bluzitza .partea faina a fost ca m-am intalnit cu Stanca-by the way aratai cool
sa va mai spun de piti:isi studiaza cu mult interes manutza si cheleste la greu
maine mergem dupa gaza cealalata la tara.
cred ca s-a elucidat misterul raului meu de zilele trecute:se pare ca imi vine ciclul, acuma ma doare si burta.e normal oare cat mai alaptez?
Roxa spor la mesterit apartamentul we asta...cand preconizati mutarea efectiva?cine va ramane in apartamentul vostru?
Ralu va pupam si noi?ce-mi face finutza?ca maine vine si terorista mea acasuca
va pup gagici, we placut
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Yagmur spune:
Chef mare astazi....La Multi Ani Sofia
Asteptam virtual... o visinata, un whisky fin ,
Se vede ca s-a dus cheful meu de munca, nu stiu unde, dar nu vreau sa-l mai gasesc pana luni
Un weekend placut tuturor....
P.S. Maine-poimaine nu muncesc; vom fi in zona Grigorescu cu Anky... asteptam si alte mamiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

carrie spune:
Manu
ai un whisky cream de la mine
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006