Cluj rulz! - 71

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lu_mi spune:

Salut fetelor!
Vad ca e cam pustiu pe aici... toata lumea in concediu? sau e caldura asta de vina ?
Eu sunt cam necajita, trec printr-o perioada hai sa-i zicem ghinionista. A inceput prin faptul ca s-a stricat frigiderul. Pur si simplu nu mai racea, m-am trezit intr-o zi cu toate stricate in el. Congelatorul inca ok. Am chemat mester, a lucrat el ceva acolo, a pus freon, frigiderul parea ca merge, am platit omu si a plecat. Dar dupa o zi de mers continuu, am constatat ca sunt 20 grade in frigider. So, am sunat omul, a zis ca nu mai are ce face... asa ca tre sa cumpar altul.
O zi dupa asta, vin cu masina acasa de la servici si cind sa intru in garaj... surpriza! Gunoierii au schimbat tomberoanele cu unele mai mari, care nu mai incapeau in locul de gunoi si le-au pus fix in fata garajului meu, lipite de usa. Nici vorba sa le pot eu muta de acolo, si oricum, degeaba le mutam, ca data urmatoare cind veneau tot acolo le puneau. Noroc ca nu m-au prins cu masina in garaj, ca acolo raminea. La inceput am zis ca se vor sesiza, apoi am pus un afis pe garaj sa le mute, in fine, nimic. Azi am ajuns si la sediul lor si am facut reclamatie, sper sa le mute totusi. Nici acum nu-mi revin, cita nesimtire. Si nu numai la gunoieri, acum si vecinii isi pun gunoiele toate lipite de garajul meu, e incredibil... nici nu stii ce sa faci, sa razi sau sa plingi. Am facut si niste poze... zau ca ar merita date la ziar.
Asa, si in plus de asta, daca tot nu pot folosi garajul, imi las masina in fata blocului (unde e mare inghesuiala). Acuma nu ca ar fii prima data, dar cum va spuneam sunt intr-o faza... Dimineata o gasesc julita bine de tot. Acum am iarasi de umblat, politie, asigurari, service, etc.
Puiutul meu e plecat la socrii saptamina asta, atita noroc, ca macar am mai mult timp liber sa umblu sa le rezolv pe toate.
Sper sa se termine aici... si sa revin cu povesti mai vesele

Lumi si www.flickr.com/photos/mihai2003/sets/" target="_blank">Mihai (21.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lu_mi spune:

diplodocus, imi pare tare rau pentru ce vi se intimpla, soarta e tare cruda uneori. Sper din tot sufletul ca operatia sa decurga bine si sotul tau sa isi revina, sa fie din nou un tatic minunat. Am facut si eu o donatie azi, sper sa va jute. Ne rugam pt. voi

Lumi si www.flickr.com/photos/mihai2003/sets/" target="_blank">Mihai (21.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

lu_mi suna la compania care ia gunoiul de la voi si fa-le plangere. nu se poate asa ceva....

diplodocus iti doresc multa putere si sanatate sotului.

carrie si noi suntem bine, am scapat de diaree si acum e plin de viata pustiul si ar manca toata ziua...ma bucur ca e apt de mers in concediu ca aveam platit totul. bine ca s-a insanatosit si carina.

noi mergem maine in concediu in croatia si abia astept sa ajungem acolo ca mi-e o groaza de drum, mergem cu masina....erika sper sa nu ne pierdem si noi pe langa budapesta....am pus cateva intrebari la topicul cu vacanta in croatia, eventual daca ai vreme sa-mi raspunzi acolo

va pup si va urez o saptamana frumoasa....si sa nu mai fie asa caniculara.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

arleena ti-am raspuns...dar cred ca e prea tarziu deja

eu am fost prinsa zilele astea cu analizele lui Norbert...cistografia care din nou i-am facut-o foarte greu, luni am incercat sa-l adormim cu diazepam in fundulet..a primit doza maxima pt. greutatea lui dar nici vorba sa adoarma...era mai vesel ca oricand apoi ieri am adus anestezist si i-am facut anestezie generala...am reusit sa-i punem sonda si sa facem filmele...concluzia de moment a fost ca refluxul pe stanga s-a retras putin dar , din pacate, a aparut si pe dreapta...urmeaza sa trimit filmele in Ungaria la chirurg si astept cu sufletul la gura concluzia lui.

va pup
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut gagici.
sunt asa de prastie ca ma tot intreb daca se poate si mai rau! Cre ca da

Ralu, cum sa se sperie lumea de mesajele tale pasnice si hazlii? Nici vorba...lumea umbla lela

Eu nu am fost in concediu, am fost o saptamana in delegati si azi plec iarasi, la Bucuresti de data asta. Ma intorc sambata. Marti plec iar!

Lu_mi, e "isteric" vorba americanului ce se intampla cu tine...cred ca eu as pune tomberoanele alea in mijlocul curtii si daca as fi in una din zilele acelea cred ca le-as si rasturna

Fetelor, nici nu stiu ce sa va zic...noi suntem ok, lui Serban nu i-a mai iesit streptococul in gat dupa tratamentul homeopat, drept pentru care am fost foarte fericita.

va las ca-s prinsa tare...

... ioi, abia astept sa vina Harry Potter, va fi saptamana viitoare la Republica

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

ce se intampla fetelor??? toata lumea prin concedii???

Lumi nasoala treaba cu tomberoanele , ai rezolvat ceva pana la urma? uite pe sotzul l-au amendat deoarece a parcat in fatza blocului pe locul unei vecine care are parcarea platita (la 1 noaptea a fost emisa amenda )

Roxana tratamentele homeopate pt. copii exclud ciocolata si mentolul??? Serban ia usor tratam homeopate??? Spor si succes in delegatii

ma duc sa-mi listez pozele din concediu...caci , oricum nu trece nimeni pe aici
va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Salutare. mai gacici ce dor mi-e de voi!! Ma pregatesc sa mergem la Bistra ca-i mai racoare. Suntem bine. Mai avem putin si facem 2 ani...ce a mai trecut vremea... oare ce sa-i iau k kadou? Vreau niste idei.
Faza: strig la fiu-mio "Ma io cu cine vorbesc?" Dan:"Cu mutu" si se apuca de ras. da si eu.

La serviciu e pasnic...nu am mai avut cazuri cu mame bolunde care sa-si dea copii, poate din cauza caldurii nu aveau chef sa vina pana la noi.

Raluca, e tare Stefania. Ma termina cu perlele astea a lor. tu ce mai faci, ca si tu esti scumpa la vedere.
Mai stiti mai fetite ce activa eram inainte sa lucrez? De altfel ca si Mariana, care-i la fel de scumpa.

Roxa grija sa umblii cu ventilatoare dupa tine prin Bucuresti ca am auzit ce e crancen. Tre sa umblii asa mai "naked in Tahiti". Ce face Ileana? Si io-s fan Harry Potter.

Stanca tu ce mai faci? te-ai mutat?

Cristiana nu te stresa ca nu e bine (nici pt. cei din jur nici pt. tine/numara cu noi pana la 10/ca poate poate poate timpul va trece)Sa nu pierzi lapticul inca. Pupici pustoaicelor.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Dragelor, am ajuns zilele de pe urma?? is ingrozita de cat e de cald, de i-re-spi-ra-bil... nu ma pot organiza sa fac ni-mik in casa si mor de ciuda pentru asta. Dau semne rare si din cauza asta, dar si pentru ca vin repede de la serv. (in jur de 4), dar is ruuppttaa... deja m-am saturat. Puneti bota pe mine, altfel is caz pierdut

.......gata cu lamentarile.........

Svety, am ras copios de faza lui Dani, mortal baiatu' mamei. Si mie mi dor de vremea aia, cand stateam acasa si intram pe net dupa primul schimbat de scutec ... sau inainte... dar acum is tare apatica.

Criss. , mersi mult de scaunul ala, e tare mishto si inca incape gaza mea in el, e kiar incantata ca vede afara (oare cum am stat fara, atata vreme??)

Imi puteti spune ce fel de medicam. sa pun cu noi in excursie?? mergem duminica dimineata, pt. o sapt. in Ungaria si inca bagajele is prin dupaluri, asta da organizare, ati vazut??
Sper sa nu avem surprize neplacute, gen diaree, febra, etc. si sa venim odihniti si relaxati de acolo... si cu vesti buunee

Va pup pe toate, revin cel tarziu maine dimi la o discutie la cafea. pa-pa

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna sara dragelor

eu ma laud cu mamamrutze care au rezistat bine caniculei.Carina a fost super cuminte a papat si dormit bine, a redevenit bebelu meu linistit iar cu Theodora ma integ f bine, e tare protectoare cu piti.

mi-am revenit si eu sunt plina de avant si energie da ceva mai transpirata , am ajuns sa fac cam 6-7 dusuri pe zi.

Svety sa-ti traiasca flacaul chiar ca trece timpul...si noua ne-a fost tare dor de tine!bine ca esti mai linistita cu jobu!

Roxa ma bucur ca a scapat Serbanelu!!

Erika, asteptam poze din concediu , sa ne zici rezultatele analizelor piticului!Sanatate multa

Raluca draga mea, sa va distrati bine, si sa-l folositi sanatosi.si...spor la treabaca n-am nasit demultio deja am comandat ceva pe net ptr ziua Stefaniei,asa-i ca-s grijulie tare?
sa-ti iei cu voi termometru, Nurofen+Panadol ca in caz de febra mare le dai intercalat, Smecta pt diareeeventual picaturi de nas....si cam atat zic eu da sper sa nu aveti nevoie!

Stanca , stiu ca ai sositcum a fost, hai la o poveste!

Mariana unde esti?Ioana, Creola?

va pupam we placut

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

mai fetelor, io m-am cam saturat de cand suntem pe pagina 12... parca nu se mai termina. (poate trec io pe 13... ar fi cazu')

Va dati seama ca inca nu am facut bagajele si timpu trece?? cred ca m-am dilit de la caldura, ca nu pot face nimik. Niciodata nu s-a lipit lenea de mine mai tare decat amu'

Criss., din pacate nu am vesti bune la capitolul "nashit", mi-as fi dorit mult, sper sa fie luna viitoare. Oi avea un concediu minunat, cu rushii dupa mine. Mersi mult de sfaturile cu medicamentele, m-am mai adunat nitzel dupa ce mi-ai spus... am pus de toate, Doamne da sa nu ne trebuiasca. Va pupam si sa ne revedem cu bine!!

Svety, vreau sa primesti de la noi urarile de bine pt. Dani, sa fie sanatos si voinic pana la adanci batraneti!! iar tu, o mama fericita si implinita in continuare.

va pup pe toate, numai bine!!!!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput