Clubul moldovencelor de peste Prut (46)
Raspunsuri - Pagina 26

CristinaGoji spune:
Buna dimineata!
Vladut continua sa fie foarte matinal, dar si se culca foarte devreme, se culca la 8 si se trezeste la 6-6.30.
Cornelia - eu stiu ca iaurturile cu fructe din comert ar trebui evitate deocamdata, pentru ca nu-s atat de naturale. Mai bine ii cumperi tu iaurt si-i pui fructe in el. Daca nu gasesti fructe, poti cumpara fructe din borcanele cu mancare pt copii si le amesteci cu iaurt simplu. Dar vezi si tu, cum ti se pare mai comod.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Balbina spune:
Neata si de la mine. Am trimis baiatul la cresa cu tati, iar eu tzup la calculator, sa vad ce noutati mai gasesc.
Cornelia, da stiu ca aveti nebunie mare cu botezul asta, bine ca macar o scoateti la capat cu pregatirile. La ce biserica botezati fata? Masa o organizati la un local sau acasa?
Cristina, si eu sint de aceeasi parere in privinta iaurtului de fructe. Acum vara chiar e pacat sa nu pui o piersica, o caisa proaspata intr-un iaurt simplu. Iarna mai foloseam uneori dulceata facuta de mine, 1-2 lingurite intr-un pahar de iaurt.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

alincic spune:
Buna si de la noi!!!!!!
Nici nu am observat cum a trecut we,...iata ca iarasi e luni.
Daaa,unii sunt foarte petrecareti,bravo
Si noi cred ca vom avea saptamina asta peste in meniu
Eu mai facem din peste si pirjoale(katleti), le poti face si pe abur.(cred eu,da nu stiu)
Da de desenatul peretilor,nici nu va zic de cite ori incleiam bucati de tapete,ca imi facea Evelina(pe atunci 2ani) dezastru pe pereti,usi si masute.Si de cite ori o pedepseam,parca uita
(asta a fost cind eram la casa noastra,adica la parinti in MD)
Aici suntem cu chirie,si ma tem sa n-o faca si Loredana, pina acuma le permiteam la cei mari sa coloreze cind dormea Lori.Dar Sami are nevoie sa scrie si sa coloreze mai mult timp,deci am cumparat o masuta mica unde se aseaza Evelina si Loredana si acolo ele au grija una de alta.Si clar ca si eu sunt mereu cu ochii pe Lori.
Silvia,mmm ce buna e mincarea cind o gateste alt cineva,in special sotul.Si al meu gatea,dar de un timp incoace(vre-o 5 ani) a cam uitat meseria.
Julia,se gaseste la voi brinza? sau primesti pachete de acasa?
Cristinabine ai revenit acasa.Cum a suportat Vladut drumul?
De fapt care e casa voastra fetelor,sa inteleg ca e RO? nu?
Oare si eu voi spune ca America e casa mea???????????
OF,ca tare mii dor de cei de acasa,din MD.
Davina,tu tot duci dorul dupa casa din MD?
Mariana,si mie mi-a placut noul tau slogan
Acuma fug la culcare,mai vad miine ce am scapat,ca precis am uitat cite ceva.
Sa aveti o saptamina frumoasa.

CristinaGoji spune:
Alincic - a fost ok Vladut pe drum. A dormit foarte mult, s-a mai jucat, ne-am mai oprit ca sa-l pot scoate din scaunul de masina cand se plictisea. Eu inainte daca se plictisea Vladut in scaunul de masina il mai scoteam si il tineam in brate, dar inainte sa plecam in Moldova am avut accident de masina si daca nu era in momentul ala Vladut prins bine in scaunul de masina...nici nu vreau sa ma gandesc, dar cred ca nu ar fi supravietuit. Impactul a fost foarte puternic, atat de puternic, incat cei de la asigurari au preferat sa ne plateasca valoarea masinii decat sa plateasca reparatia ei. Asa ca am mers in Moldova cu masina unui prieten. In fine, am scapat toti teferi, datorit centurilor de siguranta si scaunului de masina.
Iar acasa...chiar nu stiu unde e acasa...Cand sunt in Ro zic "acasa" avand in vedere Moldova, iar cand sunt in Md "acasa" inseamna Romania.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Balbina spune:
Cristina, aoleu, ce povestesti tu, mi s-a zbirlit parul pe mine! Bine ca sinteti teferi, sint 100% pro scaun de masina. In Bucuresti nici pe distante scurte nu iesim fara el. Doar la mare, cind faceam drumul de la vila la plaja (cam 1 km), mergeam toti cu o singura masina si atunci, scaunele nu aveau loc. Stiu ca asta nu e justificare
, dar ma bucur ca a fost totul ok. Cel mai tare ma intristeaza cazurile cind parintii ajung sa afle pe pielea lor cit de important e sa stea copilul in scaunul auto, legat cu centuri de siguranta.
Ma bucur tare mult ca v-a pazit Dumnezeu.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

katia spune:
Eu era sa-l iau la bataie pe barbatu-meu pe tema scaunului de masina, ca tot amana sa-l instaleze si zicea ca in oras la drum scurt el nu vede necesitatea.....pana l-a urma l-a fixat si copilul sta foarte linistit in el si pot si eu sa respir Mie mi se pare extrem de important!
Cristina, bine ca ati scapat!!!!
Si acum buna dimineata

katia spune:
Lilia, va invit o data cand o sa faca Mihai peste cu masline la cuptor....mori mancand Daaaaa gateste putine feluri omul meu si rar, cand ii vine cheful, dar cand le face......no comment
Bravo voua ca v-ati distrat in we si ma bucur ca a iesit bine petrecere lui Vladut!
Legat de sociabilitate fii-mea n-are treaba, daca se apropie un necunoscut in parc (de exemplu) si incepe sa vorbeasca cu ea si-i rade si o cheama in brate se duce si daca plec eu poate sa-mi faca si 'pa' din urama Pe mine ma inspaimanta atitudinea asta a ei. Adica trebuie sa o invat ca nu are voie sa vorbeasca sau sa plece cu oameni necunoscuti!

Balbina spune:
Silvia, tocmai ca in oras poate fi si mai mare riscul, sint mai multi dementi care iti taie fata, frinezi brusc de mai multe ori pe parcursul drumului. Poti sa conduci f. linistit si regulamentar, dar cu nebunii din trafic nu te pui. La frinele bruste (din oras! nici macar la drum lung) si eu ma duc cu capul in tetiera scaunului din fata, daca n-am centura pusa, ce sa mai zic de un copil. Nu, categoric, scaun de masina, indiferent de distanta!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

katia spune:
Exact asta ii tot explicam eu lu' caposu' de barbatu-meu!!!! 100% de acord cu tine!!! Doar ca iubitul meu pana nu pateste nu se linisteste si eu nu vreau sa-si faca experienta pe copilul meu

Balbina spune:
Silvia, da tu da-i sa citeasca materiale de pe net. De exemplu, asta (daca stie rusa). Bineinteles ca omul mai invata din greseli proprii, dar asta nu e cazul de greseala pe care trebuie sa o comiti ca sa te inveti minte, doamne fereste!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2