Racusori, it's party time!(26)
Raspunsuri - Pagina 9

M&M spune:
Eutocmai am venit de la cumparaturi. E atat de cald!!!
Vicky, condoleante pentru colega. Dar ce s-a intamplat???Cum a murit???
Mire, si pe mine ma chinuie de ieri maseaua de minte, care iar s-a apucat de crescut...O sa merg saptamana viitoare sa mi-o scot caci nu mai pot!!!
Fetelor am pus poze din Muntii Rodnei,cand am fost acum 3 sapt plecata!! SUnt in albumul meu .
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Cafeaua e gata. Mai rau e ca nu mai pot de , din cauza caldurii nu dorm prea bine
, imi vine sa
si sa dorm cu capul pe birou.
Revenind la colega mea, a plecat cu familia in vacanta in Grecia si s-a innecat. Nu avea mai mult de 35 de ani
. Se presupune ca afara fiind cald, cand a intrat in apa a facut stop cardiac. Oricum, e o mare tragedie. Si realizez inca o data ca viata e scurta.
http://community.webshots.com/user/viki39

Menna spune:
i'm Menna ...Menna menna ...and i'm back
Asta ca sa videti ca nu tat ardealu' doarme si absenteaza, asa trasa de urechi cum sunt (de soru'mia bineinteles ) am revenit cu forte proaspete.
So, la noul job e de munca , muuuuuuuuuuuulta munca ... soru'mia Mire stie ca tot timpul mi's cu statusul pe BUSY si zau ca e asa ...dar na, e bine.Atmosfera ok, colegi ok, pana acum ...toate ok. Sa se mentina si totul va fi ...bineinteles OK!
Lady inca mai face in casa, dar nu atat de des ...ma sfortez sa-i las usa deschisa mai mult, ca sa poata sa coboara jos in curte, ori de cate ori doreste vezica ei... si asa si io si ea suntem fericite
Soru'mea io zic ca putem incepe numaratoarea inversa ...au mai ramas putine ore pana la chefu' tau de aniversare
Oricum mai intru pana la 12 si bine inteles ca suflu prima in goarna!
La fetele noi le urez bun venit si sedere placuta si indelungataaaaaaa!
La trupa mea de sublime le dau un tzuc si
I'll be right back ...

MirelaV spune:
bai neneeeeeeeeeeeeeee....ce surpriza si ce onoare pe capu' mieu sa te am aproape in ajun de imbatranireeeeeeeeeeee....chiar ma trezisem cu gandul la tine pt k te-am visat. azi noapte venisem in vizita si raducu ne daduse mana libera sa facem ce vrem..si eu eramstresata k nu imi luasem decolteuri prea multe la mineeeeeee
oricum...eu de ieri am inceput sa primesc telefoane de la multi ani...unii cica sa nu uite, altii cica sa fie primii...ce sa zic..io astept si primesc cu placere. azi si maine...nimik nu ma dezamageste si nu ma supara
viki, lucrezi si aziiiiiiiiii????
cu toate k nu ne onoreaza cu prezenta..eu urez LA MULTI ANI ptr silvana.ady si alinaalex
deocamdata is prin zona la si
aviz amatorilor de o barfa mica..sa-si deschida messengerul MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
viki, lucrezi si aziiiiiiiiii????MirelaV
pupicei pe burticei
Si eu lucrez azi

Miki

MirelaV spune:
da miki, de tine stiam. tu ai un program ciudat tareeeee
eu dispar putin..ma duc pe la bucatarie..sa vedem ce iese
fetele...spor la treaba si sa aveti o zi cat mai usoara la job.
revin MirelaV
pupicei pe burticei

Menna spune:
Aviz Mire , io mi's pe messenger.Ti astept sa viiiii
Is libera acu', mi plecat colegu di pat cu sorcovitu ...so, ia decolteurile tate' si hai iute pi mess ...punem webcamu'
Miki... happy to be back

mikiriki spune:
Mire nu e asa ciudat. m-am obisnuit cu programul meu dar l-as da intr-o clipa la o parte daca mi-as gasi un alt job. tot la 4 sapt. am sambata si duminica ( impreuna-se mai adauga luni si marti) liber. Am primit noul plan de munca si pot sa spun ( in sfarsit) ca sunt multumita ( nu am tura de la 5:30 )
BTW. marti si miercuri sunt libera
Io astept soarele. Aseara in timp ce veneam spre casa m-a prins furtuna si cred ca ma paste o raceala.
Ce bucataresti bun?
Menna oare de ce face Lady tot in casa? O prietena buna si-a luat un catzel din adapost si in primele 4 zile a facut tot in casa ( kk) , dar acum nu mai face. Cand gasea kk prin casa ii dadea la fund cu ziarul. Cum e la noul job? ( in afara de unca multa).Esti multumita? Ai colegi faini?
Nah...am scris norma pe azi. Mai scriu cand ajung acasa
EDIT: am citit ( a doua oara) atmosfera de la noul job
Miki