Racusori, it's party time!(26)
Raspunsuri - Pagina 5

MirelaV spune:
hello fete frumoase. io-s la birou. n-am chef de munca si ma chitaie o masea pe care ma chinui sa o duc la dr si nu reusesc sa imi fac programare unde vreau eu
e relativ bine afara parca nu mai e atat de cald...sa vedem cand o tine..
multumesc de cafea...sa aveti o zi buna. revin MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
Salutare racushoare.
Multam de cafea.
Va doresc o zi buna ( eu am fost sunata de shefu al mare si mi-a zis ca azi am liber )
in leg. cu horoscopul....nu stiu ce sa zic. caut unul care sa se potriveasca
Mire du-te la dentist. mi-am facut si eu programare pt. sapt viit. ( vreau sa-mi albesc dintii,deocamdata alte probleme nu am cu dintii)
Pupici
Miki

MirelaV spune:
asta e bun?
Un prieten va dezamageste cu o vorba nechibzuita sau un gest nepotrivit. El nici nu-si da seama ce efecte a produs in sufletul dv. si va trata totul cu detasare, considerand ca a reactionat corect, de aceea ar trebui sa-i aratati ca v-a ranit, ca sa repare cumva situatia. Daca va retrageti in carapacea dv., asteptand scuze, celalalt nu va sti ce se petrece cu dv. si veti astepta degeaba... MirelaV
pupicei pe burticei

M&M spune:
Si eu prin zona!!!
Azi am plecat mai devreme la scarbici(), dupa garda de ieri!!!
July , multam de cafelutza, dar am sa servesc si icetea-ul lui Vicky!!
Fetelor eu nu mai pot, ma doare capul groaznic!!!!
Miki, la voi cum e vremea??? Tot asa cald???!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Miki, la voi cum e vremea??? Tot asa cald???!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Sunt 27 de grade si e innorat. In WE se anunta frig.
De ce te doare capul? Cand pui pozele? Cam multe intrebari

Vicky hai cu icetea-ul. sau sa-l dau eu?

Io mai am si sucuri naturale, daca doreste cineva.... bineinteles cu muuuuuuuuuulta gheatza
Miki

canne-marie spune:
buna racusoarelor.
Si eu sunt tot o racusoara pe 10.07 si tot cu un viitor sot rac.
Si as vrea si eu in listuta voastra.'cesc racoasele.
annes

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
parca as vrea eu un suc de porto rece. se poa?MirelaV
pupicei pe burticei

Miki

M&M spune:
Miki, ma inscriu si eu pe listuta de asteptare la un suc rece de portocale!!! Nu stiu cand voi pune pozele, imi lipseste un cablu USB; astept pe sot sa il cumpere!!!..De ce ma doare capul?? De la caldura, cand e foarte cald se dilata vasele intracraniene...practic in acelasi spatiu ,acelasi volum( care este cutia craniana) creste masa ocupata de vase, deci creste presiunea!!! Legea " presiunea x volumul = constanta" NU stiu daca am explicat pe intelesul tuturor...
Canne Maria , bine ai venit!!!!!
Cristina

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Miki, ma inscriu si eu pe listuta de asteptare la un suc rece de portocale!!! Nu stiu cand voi pune pozele, imi lipseste un cablu USB; astept pe sot sa il cumpere!!!..De ce ma doare capul?? De la caldura, cand e foarte cald se dilata vasele intracraniene...practic in acelasi spatiu ,acelasi volum( care este cutia craniana) creste masa ocupata de vase, deci creste presiunea!!! Legea " presiunea x volumul = constanta" NU stiu daca am explicat pe intelesul tuturor...
Canne Maria , bine ai venit!!!!!
Cristina

Canne Maria bine ai venit.
Miki