Racusori, it's party time!(26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello fete frumoase. io-s la birou. n-am chef de munca si ma chitaie o masea pe care ma chinui sa o duc la dr si nu reusesc sa imi fac programare unde vreau eu
e relativ bine afara parca nu mai e atat de cald...sa vedem cand o tine..
multumesc de cafea...sa aveti o zi buna. revin

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare racushoare.
Multam de cafea.
Va doresc o zi buna ( eu am fost sunata de shefu al mare si mi-a zis ca azi am liber )
in leg. cu horoscopul....nu stiu ce sa zic. caut unul care sa se potriveasca
Mire du-te la dentist. mi-am facut si eu programare pt. sapt viit. ( vreau sa-mi albesc dintii,deocamdata alte probleme nu am cu dintii)
Pupici

Miki

Mergi la inceput

asta e bun?

Un prieten va dezamageste cu o vorba nechibzuita sau un gest nepotrivit. El nici nu-si da seama ce efecte a produs in sufletul dv. si va trata totul cu detasare, considerand ca a reactionat corect, de aceea ar trebui sa-i aratati ca v-a ranit, ca sa repare cumva situatia. Daca va retrageti in carapacea dv., asteptand scuze, celalalt nu va sti ce se petrece cu dv. si veti astepta degeaba...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Si eu prin zona!!!
Azi am plecat mai devreme la scarbici(), dupa garda de ieri!!!
July , multam de cafelutza, dar am sa servesc si icetea-ul lui Vicky!!
Fetelor eu nu mai pot, ma doare capul groaznic!!!!
Miki, la voi cum e vremea??? Tot asa cald???!!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_26

Miki, la voi cum e vremea??? Tot asa cald???!!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Sunt 27 de grade si e innorat. In WE se anunta frig.
De ce te doare capul? Cand pui pozele? Cam multe intrebari
Vicky hai cu icetea-ul. sau sa-l dau eu?
Io mai am si sucuri naturale, daca doreste cineva.... bineinteles cu muuuuuuuuuulta gheatza

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

buna racusoarelor.
Si eu sunt tot o racusoara pe 10.07 si tot cu un viitor sot rac.
Si as vrea si eu in listuta voastra.

'cesc racoasele.

annes

Mergi la inceput

parca as vrea eu un suc de porto rece. se poa?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MirelaV

parca as vrea eu un suc de porto rece. se poa?

MirelaV
pupicei pe burticei

. hai terminati cu munca si va servesc cu bere reeeece.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Miki, ma inscriu si eu pe listuta de asteptare la un suc rece de portocale!!! Nu stiu cand voi pune pozele, imi lipseste un cablu USB; astept pe sot sa il cumpere!!!..De ce ma doare capul?? De la caldura, cand e foarte cald se dilata vasele intracraniene...practic in acelasi spatiu ,acelasi volum( care este cutia craniana) creste masa ocupata de vase, deci creste presiunea!!! Legea " presiunea x volumul = constanta" NU stiu daca am explicat pe intelesul tuturor...
Canne Maria , bine ai venit!!!!!

Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_26

Miki, ma inscriu si eu pe listuta de asteptare la un suc rece de portocale!!! Nu stiu cand voi pune pozele, imi lipseste un cablu USB; astept pe sot sa il cumpere!!!..De ce ma doare capul?? De la caldura, cand e foarte cald se dilata vasele intracraniene...practic in acelasi spatiu ,acelasi volum( care este cutia craniana) creste masa ocupata de vase, deci creste presiunea!!! Legea " presiunea x volumul = constanta" NU stiu daca am explicat pe intelesul tuturor...
Canne Maria , bine ai venit!!!!!

Cristina

si pt. tine. de fapt pt. toate racushoarele suc rece. ce sa zic... am inteles cat de cat iexplicatzia ta . sper sa nu te mai doara capul. pozele....ok...mai astept.
Canne Maria bine ai venit.

Miki

Mergi la inceput