Racusori, it's party time!(26)
Raspunsuri - Pagina 27

mikiriki spune:
Salutare
Sarbatorita e de garda?
Mire nu stiu ce fac cu depresiile. Nu le bag in seama, adica pe moment sunt depresiva dar ma schimb repede.
Iulia
Miki

july_g spune:
Na seara fetele!
iaca nitica animatie si pe aici!
va scriu pe fuga pentru ca iesim nitel in oras.
Missy, daca mai intarziai, te dadeam disparuta! DPN-ul e 2 august dupa internet, 6 august dupa doctorita. Dar asa cum am mai spus, placenta e f. maturata, asa ca ma mai duc o data la control vinerea viitoare, daca nu se intampla nimic pana atunci!
Cristina sarbatoreste, deci e clar ca tre sa fie absenta
Miki, trimite te rog un val de frig cand voi naste! Iti dai seama ce cumplit! Dupa ce ca tre sa faci eforturi mari, mai si zici: dom doftor, stai nitel sa-mi sterg transpiratia, ca se scurge pe mneavoastra!
gata am fugit! ma striga consortul!paaaaaaaaaaaaa

mikiriki spune:
Iulia ti-as trimite un val de frig, dar.....a venit caldura si la noi.In WE s-au anuntat 38 de grade. Pt. luna august nu stiu cate grade vor fi. Distractie placuta in oras. Ce m-as duce si eu, dar nah.... maine iar lucrez de la 6 dimineata
Mire ce faci? bagajele?
Menna iar ai disparut
Miki

MirelaV spune:
de pe afara. am iesit din casa sa mai uit de pase proaste
miki, nu fac inca bagaje. abia maine sa incep sa ma gandesc ce si cum iau la mine....
eu am baut prin oras o cafea si..presimt k bantui in noaptea asta. maine cica..lucrez putin...apoi pe la cumparaturi sa vad pe ce mai toc banii
o noapte minunata va doresc..inca-s prin zona MirelaV
pupicei pe burticei

M&M spune:
Neata!~!!! Va invit la sampanie, cafelutza, prajiturele, saleuri ,sucuri !!!!
Multumesc mult de urari! Sunteti dragute!!!
EU ieri am serbat prin munca aniversarea celor 27 de anisori. Am fost de garda. Acum o ora am sosit acasa.
www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

july_g spune:
Neata fetele! Haideti ca am reusit sa ma extrag din pat si acusica vine si cafeluta.
Venim cu vesti proaspete de la doctor. Se pare ca e colul inchis, mai sta cuminte bebelina.
Va pup si sa aveti un week-end minunat

mikiriki spune:
Žneatza egata.
Pe unde ati fost fetelor.
Iulia sa mai stea bbica in burticutza pana la termen.
Cristina multzam de tratatzie
Mire pe unde esti?
Va doresc o duminica placuta
Pupici
Miki

july_g spune:
LA MULTI ANI RAMONA!
Neata fetele!
Miki, buna cafeluta! Da matinala tare duminica ! Sau lucrezi?
Mire, mai ai nitel si briza iti va sufla in par, scoicile iti vor intra in talpa, uf........... ce dor mi se face! Sa nu uiti ca mi-ai promis o baie de soare si una de apa! Fii atenta, ca dupa un crowl sustinut, imi place sa fac pluta vreo 10 min!
Cristina, las ca sarbatoresti dublu, ca doar ai muncit de ziua ta!
Anne, Missy, Manna, Cookie pe unde umblati?
Va pup si o zi frumoasa!

M&M spune:
Neata!!! LA MULTI ANI , RAMONA!!! Multe realizari, impliniri si succese!!!
Miki, multumim de cafelutza!!!
July, am serbat ieri si ziua mea si a sotului cu familia mea, saptamana viitoare le vom serba cu familia sotului. Plus ca vom face si un an de casatorie!!!!
www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci