Racusori, it's party time!(26)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

LA MULTI ANI MENNA!!! Sa ai parte de tot ce e mai bun si frumos, multa fericire si multe realizari!!!!
LA MULTI ANI ANNE!!!! Sa ai parte de multe realizari, impliniri, dragoste si noroc si o nunta ca in povesti!!! Cu ce bunataturi ne rasfeti azi!!!
Mire, July, mi-au placut pozele!!! Mire, serioasa ca intotdeuna.July, esti o graviduta frumuscica foc. Sa stii ca nu deochi.
Miki, esti cam "tacuta" in ultima vreme!!! S_a intamplat ceva???
O seara buna tuturor si sa continue petrecerile.

www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Nu s-a intamplat nimic grav. Am avut doar o stare nasoala. Discutii la munca, catzel dus la inot dimineata, se apropie incet 30-ul ( ani ), vin ai mei la noi....nah ganduri din astea aiurea.

Miki

Mergi la inceput

Ah....am uitat
Mire am vazut pozele. Ce dor mi s-a facut de faleza, mare....
July mi-am amintit ca am avut in copilarie 3 prieteni ( 2 fete si-un baiat) din Galati. N-am mai pastrat legatura cu ei....m-a prins nostalgia acum Iti sta bine cu burtica
Si pt. ca tot vorbeam de nostalgie....Menna am avut si in Oradea prieteni foarte buni. Nici cu ei n-am mai pastrat legatura. Ne-am imprastiat prin toata lumea.......
Annes ce sa zic in leg. cu nunta voastra..... s-o faceti cum vreti voi ca doar e a voastra nu a socrului. Iti doresc mult succes sa iasa totul bine

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Cafeluta e gata!
La multi ani Inimioara, Madau si Madalina!
Cristina, Miki, ma faceti sa rosesc!
Am dormit aseara ca bolovanul si acum imi simt capul greu si ametita! Da trece!
Miki, fruntea sus! Eu am facut 30-ul anul trecut si crede-ma, nu e atat de grav. Pentru mine chiar a fost bine. Si nici cu gandul nu gandeam ca varsta asta imi va aduce cel mai frumos cadou: un bebe! Cine stie ce iti rezerva si tie! Parintii vin, dar ar trebui sa te bucuri! Iti mai alina dorul de casa!
Va pup si o zi usoara voua, celor care nu sunt in concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Neata fetele.
Mikiriki,saru'mana pentru sfat,nu stiu ce o sa iasa pana la urma cu el,sper sa nu mai vina la nunta si gata,poate asa o sa fim si noi mai linistiti si scapam de o grija,dar s-ar putea sa se razgandeasca nebunu.

LA MULTI ANI FETELOR : inimioara76 ; madau ; madalina28,SANATATE SI NUMAI BINE VA DORESC.

'CESC racusoarele.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Seara buna!!! Si eu prin zona. Fetelor imi este atat de cald!!! Este o pacla afara!!!
July[pup]
O seara buna!!!

www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Aloooo, ce se intampla aici ? Cam bate vantul fetelor ! Ati plecat toate in concediu .
este gata pt.amatoare ,asa ca treziiiiiiiiiiiiireaa.

annes

Mergi la inceput

gata mey nu mai bate toba

Salutare

Io astept o prietena in vizita. Am facut cafeaua, am pregatit cakes-urile si acuŽ o astept. Cica are metroul intarziere
Revin

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

... si eu prin zona. Iar s-a incalzit afara , dupa vijelia de aseara... In rest nimic deosebit. Am fost sa cumpar niste saleuri si fursecuri pt maine la spital,NU imi vine sa cred ca fac 27 de ani....!!!!!

Mergi la inceput