Racusori, it's party time!(26)
Raspunsuri - Pagina 21

Missy spune:
am uitat: am nevoie de un help. ne-am hotarat si noi sa ne gandim la numele bebelasei. la prima a fost simplu, am aveam eu un fix cu numele alexia de pe la 16 ani, si nu m-am lasat. acum am zis ca-l las pe sot, are si el dreptul. eu vroiam maria, el a zis ca ii e teama ca se poceste numele, in stil romanesc: mariuca, mariutza etc, si a ajuns la maia. help si pe mine cu niste pareri, cum vi se pare maia?
pup 28+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

canne-marie spune:
Buna fetelor.Mie mi se pare super frumos numele de Maia,nu este asa cunoscut,eu nu l-am auzit decat la fetita lui Teo Trandafir,in rest nicaieri.Daca iti place fff mult nu ezita sa il pui.'cesc racusoarele.
annes

mikiriki spune:
Salutare
La multi ani Cookie!!! scuze de intarziere, dar am fost ieri la socrii ( socrul a avut ziua de nastere)
Distractie placuta Mire si Iulia
Imi place si mie Maia
O zi buna
Pupici
Miki

canne-marie spune:
Mai fetelor,luminati-ma si pe mine cu o chestie.M-am contrazis cu cineva pana acum pe urmatoarea tema.Cica dupa ce te casatoresti civil,respectivi de la primarie iti gauresc buletinul de fata.Domne eu nu am auzit pana acunm de asa ceva,sau mai casatorit si alti si nu le-a mai gaurit nimeni buletinele.Beyyy mi-a aratat o tipa si o lege din '96,nici nu stiu daca s-a mai actualizat de atunci si pana acum.Cert e ca eu nu cred asa ceva.
Voi ce sti-ti de chestia asta ?'cesc racusoarele.
Si sper ca maine dimineata sa ne vedem la o CANA MARE DE si poate ceva de
.
annes

MirelaV spune:
no k dau cu astia de pamant. le-am facut reclamatie la opc. asa nu se mai poate
missy, eu zic k prenumele bebelinei tre sa mearga perfect cu numele de familie. succes intr-o alegere buna
eu ma retrag. ma duc sa fac o ciorbita. daca merge netul...revin...
EDIT: anne, da, se gaureste daca fata adopta numele sotului. se procedeaza asa k acel vechi buletin sa nu mai fie valabil...si ea sa si-l schimbe in max 14 zile. asa este. MirelaV
pupicei pe burticei

MirelaV spune:
gata
gata si barfa cu pretena mia
poftiti la masa
miki, ce mesteresti? MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
Multzam de ciorba. Nu mesteresc nika. Am fost ieri la socrii, cu mister la inot. Azi la inot si spalat, calcat haine.
Acu fug in pat. Dimineata lucrez de la 6
Noapte buna
Miki

canne-marie spune:
Mikiriki m-ai speriat tu pe mine cu un frig,nasol.
Buna canita de domne in dimineata asta.
Sila noi este cam racorica afara,dar merge.'cesc racusoarele si ne mai auzim azi.
annes