* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andreea se stie, se stie! Am dat sfoara in tzara de pe la 8 saptamani (spre surprinderea noastra majoritatea prietenilor au spus ca ei erau siguri ca-s insarcinata, deeh, nu ma prea pricep sa spun minciuni).
Multi pupici lui Bubu Mi-e asa drag sa citesc despre nazdravaniile ei! Cred ca s-a facut maricica! Vorbeste?

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

AndreeaG nu ajungem in Bucuresti de data asta....poate la anul.Timpul trece al naibi de repede...miercurea viitoare ,pe 11 deja plecam inapoi....deci incerc sa ma bucur din plin de familie si de prietenii pe care-i vad.Dau eu sfoara in tara cand vin prin capitala....si cred ca voi veni anul viitor caci este zbor direct cu delta de la NY la Bucuresti....si in 9 ore aterizam....decat sa mai stau prin aeropoarte cu orele.

Biuta...referitor la venirea si plecarea unora....respect decizia omului...fiecare e dator sa faca exact cum i se pare mai bine pentru el/ea...si atat.Vrea omul sa scrie o data la an...e bine,vrea sa nu mai scrie deloc...iarasi bine.Nu ma deranjeaza in vreun fel cei ce pleaca...ma bucur doar de cele care raman si atat.Aici e locul unde ma relaxez,...vorbesc cu lumea,...se stie ca in viata oamenii vin...si unii mai si pleaca.Forumul...e chiar ultimul lucru pe care l-as lasa sa ma streseze.Si din fire...nu sunt deloc genul careia i place sa se lamenteze de dragul lamentatului....hai sa plangem dupa x...ca si X...plange dupa noi de se speteste,ce sa spun.Cine are ceva pentru forumul asta,pentru legaturile care le-a facut cu celelalte pe aceasta cale.... ramane,chiar daca scrie din an in paste.Si...daca esti matur cu scaun la cap....inveti sa apreciezi omul pentru ceea ce este,pentru calitatile lui si nu sa-l desconsideri pentru greselile,imperfectiunile pe care le are....ca si cum tu ai fi perfect...iar daca o relatie nu te satisface si iti da mai multe batai de cap decat motive de bucurie...te iei si pleci si cu asta basta.Motivatia cu timpul...da,stiu toti suntem ocupati...toti avem o viata....dar daca vrem ...tot putem da un semn de viata o data la cateva luni...binenteles daca si numai daca ne face placere...caci daca nu,...chiar nu are rost....Si...eu sunt una care citeste lista din cand in cand ca sa-mi reinprospatez memoria....
LAURA-IOANA Felicitari din toata inima pentru bebita cel miscator!!!Sa auzim de bine!
Poze voi pune de la NY caci dureaza prea mult incarcarea...stau de 2 ore sa incarc cateva poze pentru tati cel ramas acasa pe baricade la munca...si inca nu le-am trimis....se incarca al naibi de greu...deci voi pune poze dupa 11 iulie.Va pup pe toate !
CIUF am vorbit cu Anairda luna trecuta,o sun o data la 1-2 luni.E bine...si ma rog si acum sa imi dea o veste buna cat de curand!!!
Micaalsa,nu avem drum catre Alba,mergem la tara,la aer curat de maine pana luni.
STEFANA,scumpa....niciodata sa nu iti para rau de o fapta buna facuta de tine...chiar daca se va intoarce impotriva ta precum in cazul povestit.Sa iubim binele,a face bine,de dragul binelui ....e cel mai inaltator gand....si singurul care ne aduce mai aproape de Dumnezeu.Si a ierta....e o alta porunca....te pup si nu mai fi suparici,tu ai facut un lucru bun,ingerul lui bebe iti multumeste si l-ai bucurat pe Dumnezeu cu o fapta buna.Crezi ca e putin lucru?Sunt destule rele facute pe lume...iar nepasarea e una dintre ele.Te pup de mii de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

ciuf, Iulia si-a revenit fff bine, si doctorita s-a minunat azi la control ce bine arata. De-abia acum mi-a marturisit ca a fost chiar speriata de modul cum arata atunci cand am dus-o la spital, nici acum nu-i venea sa creada ca si-a revenit intr-un timp asa scurt. In schimb m-am pricopsit eu cu beleaua asta. E groaznica, in orice caz ... saracii copilasi care o fac oare cum suporta totul ca mie-mi vine sa ma urc pe pereti cateodata. Ce-i drept nici nu-mi permit sa stau, sa ma odihnesc, sa nu fac efort ... dar asta e. Mi-a trece si mie, doar nu m-a tine o vesnicie. ciufuletii
Andreea, superb locul de joaca a lui Bubu. De-abia astept si eu casuta noastra sa pot sa-i fac ceva frumos. Aici nu-mi vine . Apropo, Bubu a papat tot din farfuria aia?
Adar, super cadouasul lui Poli ... acum mai trebuie umpluta sa se balaceasca ratusca-n ea. Sa vezi atunci incantare
Laura, ma bucur sa te vad asa optimista, cam de cate ori intru pe forum dau un ochi pe la zuzele tale sa vad ce faceti voi doi. Pupici si sarcina usoara in continuare si tot in vesti bune sa ne tii, mai des daca se poate, daca nu, no problem, spionam noi zuzele .
Delia, bine-ai ajuns pe meleagurile noastre. Prin Alba n-ai drum? Ca departe tare nu suntem.
De-abia am reusit sa citesc ultima pagina si sa scriu cate ceva ... asa intre o si alta. Sper pe maine sa am mai multa vlaga. Fug la somn ca in noaptea asta s-a oferit dragutul de sot sa doarma cu Iulia sa ma pot odihni. gasca

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Salutare fetelor.
Intru si eu repejor sa va pup dulce si sa multumesc fetelor pentru pumnii stransi. Eu sunt educatoare si trebuie sa dau examen pentru a ocupa un post( pentru a avea unde ma intoarce dupa ce termin cu indemnizatia ).
Noi ne pregatim pentru vaccinul de un an. Cam tarziu dar asta e. Am emotii ca am uitat cum mai e. Ma gandesc cu groaza la reactiile pe care le va avea. Noi am avut reactii la fiecare vaccin . Ba la cel de 6 luni a fost groaznic. Astept cu nerabdare ziua de miercuri ca sa scapam.
In rest ce sa va zic... Ma bucur sa aud vesti de la LAURA IOANA pe care o pup si ii urez o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos.
Ada am vazut piscinuta si te invidiez. E super tare !
Fetelor ma retrag ca am foarte mult de invata. Va pup dulce

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Biuta, iar esti Gigi-Contra si de data asta chiar n-ai motive. Da, dupa toata povestea asta, chiar nu-mi mai pasa daca Tina scrie sau nu, daca se sterge, rade, taie de pe lista! E treaba ei! Daca as suferi pentru plecarea cuiva, n-ar fi Tina cu siguranta, ar fi NOe! Eu am spus ca nu am considerat corecta decizia ei. Nu am mai spus de lista nimic, dar cred ca meritam sa fim intrebate, pentru ca din cate se pare, nu erau prea multe fete de acord cu asta. Ca ma face "tzatza" Tina ... tot la basca ma doare. Ea a avut tot respectul meu, la odisee, chiar si dupa ce am nascut si m-a "felicitat" citand pe forum sms-ul meu. Dar aici nu a procedat corect si eu mi-am spus parerea. Apoi alte fete, si alte fete ... Si se pare ca am intuit corect.

Laurici, te pup cu drag si ma bucur din suflet ca ai revenit. Am banuit eu ca asta te-a durut si, din partea mea, primeste scuzele de riguare. Ma bucur tare mult ca bebe e ok, si sa stii ca ne gandim cu mare drag la voi. Ti-am lasat mesaje pe mess de multe ori, dar ... poate ne mai conversam pe acolo. Ca eu mai am ceva timp!

Delia, cred ca ai pus punctul pe I.

"Motivatia cu timpul...da,stiu toti suntem ocupati...toti avem o viata....dar daca vrem ...tot putem da un semn de viata o data la cateva luni...binenteles daca si numai daca ne face placere...caci daca nu,...chiar nu are rost.."

Nimeni nu e perfect, dar mi se pare aiurea sa apara X, marele lider si sa decida pentru noi toate ... atat!

Micaalsa, alorea, da, sunt tare mandra de piscinuta de la Poli, a fost o surpriza super placuta. Cred ca in we o inauguram la iarba-verde... sa vedem. Venim cu poze.

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ciufulet ... asta era chiar culmea. Normal ca i-am luat din mana cocktailul si tigara, ca nu dadea bine la public. Si-asa ma face Tina tzatza, ar fi culmea sa fie si Maiu copilul de moravuri usoare :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Acum serios, e dementiala piscina, sincer!
Ma duc sa ma spal. Aveam de calcat dar ... ma tinu forumul din treaba :D
Dimineata ma duc la prietenele mele, babele Parca nu mai doare asa. Tu unde ai zis ca te-ai "vindecat"? La bai?

Pupici tuturor!

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

deja ma calca pe nervi discutiile inutile despre lista si scoateri de pe lista si chestii asemanatoare
intr-adevar am ramas aici o mana de mamici care "dau raportul"...pe mine una nu ma deranjeaza, atata vreme cat in gen. aici e cam liniste si pace, dar din cand in cand, mai apare cate o mamica superocupata, care scrie 1-2 ori pe an si ni se reprosaza ca ba nu i-am luat in seama mesajele, ba nu i-am vazut pozele, ba mai stiu eu ce si hop, vrea sa iasa de pe lista, mare scofala...mie mi s-a intamplat de tz ori sa nu mi se raspunda, sa nu fiu bagata in seama, sa nu fie laudate pozele, poate mai demult, dar nu m-a deranjat, in fond eu nu intru pe forum pt. aplauze, ci ca sa ma relaxez si sa ma intretin cu persoame care au aceeasi ocupatie ca si mine.
Eu citesc listuta si acum, ca mai citesc din cand in cand din urma de la Odisee....
...si imi gasesc timp sa citesc mesaje, sa intru pe forum, sau poate n-oi fi io atata de ocupata cand sunt mai mereu singura acasa cu Marc, cu sotul vb. mai mult la tel., cand n-am ajutor aproape deloc si fac totul de una singura in casa? sau poate am un copil prea cuminte, care vrea toata ziua afara si suntem mai mereu in plimbari?
...adica vreau sa zic ca un mesaj scurt tot poti trimite din cand in cand daca vrei fetelor care ti-au fost alaturi macar 9 luni de zile, ca sa stie ca esti bine, in loc sa te superi pe te miri ce sau cine si sa vrei afara de pe lista...parerea mea...
mi-e egal cum arata lista si mi-e egal daca se scot de pe ea mai multe fete. Sunt aici fete dragi mie, care sigur vor mai ramane!
ah, si m-a deranjat enorm scoaterea de pe lista a Laurei, Ilenei si Anairdei...da' n-am vrut sa provoc discutii cu parerea mea, am preferat sa nu zic nimica..acuma nu ma mai pot abtine...ele sunt ale noastre, chiar daca din pacate nu a fost sa fie decat la Odisee...
haideti sa lasam la o parte discutiile de genul asta si sa ne vedem de ale noastre, in fond de aia suntem aici, nu?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Laurici, vai ce ma bucur ca esti bine si bebe deja e deja hiperactiv acolo in burticaa! eu te urmaresc mereu la Odisee, speram sa te prind din urma, sa fim din nou colege! o sa fei bine de data asta, o sa vezi! super!

Ada, piscinutza aia faina e cadou de la Poli? wow, super tare! da', auzi, baga si apa in ea!

Claudia, bine ati revenit, fug imediat sa vad pozele!

Gabi-fer, CASA DE PIATRA!!!

Aloreea, bafta la examen! si spor la invatat!

Nshiro, acuma am citit din urma ca ti-a iesit bine testul Pap, Doamne ce ma bucur pt. tine ca e ok totul pana la urma!!! Pupici Mariei!

Andreea, asa m-am distrat de ce a facut Bubu, sa stii ca nu e singura...sa vezi ce face si Marc, vai, vai, nicaieri nu pot sta ca lumea cu el, vai ce facea si la mare, mergea pe la toate mesele, bazaia pe toata lumea, le cauta prin lucruri, la fel pe plaja...de aia ne-am facut noi mai multi prieteni pe acolo, ca el ii vizita pe toti noroc ca inca nu era sezon si plaja era cam goala...asa face si acasa...daca mergem pe o terasa ii controleaza pe toti! ieri am fost in Felix, a trecut pe la toate bancile, a cersit fructe, la o tanti i-a cautat in plasa, pe un nene l-a tras de pantaloni, fugea dupa copiii mai mari, etc...
da' faza aia cu suzeta m-a dat pe spate!!!

Micaalsa, ce bine ca Iulia e mai bine acum! Doamne mult ati tras cu atatea probleme...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laura, felicitari pentru palpaierile simtite. Asa e. La a doua sarcina le simti mai devreme si burtica pare mai mare decat era inainte la acelasi termen. Te asteptam sa ne spui cum a fost la eco.
Ca o paranteza vazusem aseara un reportaj despre o tipa din Canada care la 34 de sapt. de abia i se vedea burtica. Ca la nastere sa se descopere ca fetita avea un diagnostic de "pitic primordial", caz rar, vreo 100 in toata America de Nord.
Fetelor, sambata e ziua sotului. Vreau sa ii iau ceva care sa il impresioneze, sa ii gadil coarda de tatic. Ca asa ... cadou stiu ce sa ii cumpar. Ma tot bate la cap de niste incaltari de bicicleta. Dar vreau sa fie un lucru amintire. Ceva ca niste manute printate pe o hartie, sau niste pupicei rujati, Luca inca e mic sa il pun sa picteze pentru taica-sau. Suntem la faza cand ne chinuim sa facem un cerc. Idei ceva, please.
Delia, tu ai mai vorbit cu Anairda? Stiu ca mai tineai legatura cu ea.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Ciuf, ajuta-l sa decupeze niste hartie colorata autocolanta si lipiti-le impreuna. Eventual urmele manutelor lor. Eu stiu cand am primit prima felicitare la serbarea de 8 Martie, am plans in hohote, stiind ca si el a ajutat la crearea ei. Gasesti tu ceva ca de imaginatie nu duci lipsa.

_
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput