* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Kim, felicitari pt. job!!! bravo, o sa te descurci tu!

Andreea, spusei cu salteluta. mai ales ca am plecat pe noapte, era rost de nani. Dar am venit asa si pe zi...si a fost ok. A tras doua naneli pana la Praid, intre naneli s-a topait pe ea Noroc ca e obisnuit cu calatoriile cu masina, ba chair a plans cand ne-am dat jos! Mai vroia, mey! Scaunul auto nici nu l-am folosit. Eh, si masina sotzului e cam mare. Fug sa vad poze cu Bubu
...mai, da' ce bine papa Bubu!!! inseamna ca si tu gatesti bine!

Delia, nasol cu drumul cu avionul, no de aia n-am mai vrut noi pana la urma sa mergem in strainatate in concediu. Mi-era groaza de statul in avion, de statul in aeroport...da' voi n-ati avut de ales. Bine ca ati ajuns cu bine!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Andreea, am vazut pozele, super faine piscinutele, casuta, eee, n-are treaba Bubu! ce bine ca stati la curte! noi de la anul cica ne apucam de casuta, sper sa nu-l prinda majoratul e Marc pana va fi gata...pana atunci, mergem cu piscinuta la strand sau la mare..

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

ANDREEAAAAAAAAAAAAAAA ........

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

In primul rand vreau sa-i urez lui Gabi_Fer cu intarziere Casa de piatra!.Stiu ca a avut nunta pe 30,dar n-am fost acasa sa-i urez.
Gabi_FerSper ca ai avut o nunta de vis,asa cum ti-ai dorit-o,si Alex a fost vrajit de mamica lui frumosa ca o printesa.Cand te mai linistesti,poate ai timp sa ne pui si noua poze si sa ne povestesti cum a fost.Abia astept sa te vad mireasa,dar mai ales abia astept sa-l vad pe Alex imbracat la tol festiv.

Am pus poze de la mare
http://good-times.webshots.com/album/559712701LOyejg?start=12

Vreau inca o data sa va multumesc pentru incurajari si fara sa exagerez pot spune ca voi mi-ati dat curajul sa plec.
Continui mai incolo ca s-a trezit Vlad.Parca simte cand vreau sa scriu,sa nu mai spun ca in vacanta asta ,de cate ori incercam ceva cu sotul meu,cum se trezea,parca spunea:Bagati-va mintile in cap!Gata acum sunt eu aici,s-a terminat cu joaca!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Intru repede si scurt sa imi fac, trista si suparata, simtita apartitia pe plaiurile mioritice de acasa....gata cu haihureala si cu plimbareala...
Vazut marea cea mare, muntele ceva mai mic si acum vaz cratitele si rufele de spalat...

Cand reusesc sa dau de cap cum descarc pozele si filmele de pe aparat vi le pun laolalta cu povestea aventurilor, la propriu, ale prea curajoasei si ambitioasei Mariuca...

Sorry ca nu am apucat sa citesc absolut nika din urma...si nu promit ca voi reusi....asa ca daca e cineva dragut sa faca un rezumat l-as pupa drept pe bot...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mai, fetelor, simt briza marii, mirosul marii, nisipul sub picioare, soarele prajindu-mi pielea!!!
Vazut pozele Alinei, Claudiei (ma bucur ca ati reusit pana la urma sa va faceti vacanta) si piscina Maiei (cool, ii lipseste paharul cu www.momofreaksout.com/media/2/20061219-pina_colada.jpg" target="_blank">Pina colada), ale lui Bubu-ecologista-piscinista.
Kim, felicitari pentru job. Bravooooo!
Stefanna, ia un pupic de la "cordul" meu sa nu mai fi suparata. Lumea e asa de diferita, nu te poti impaca cu toti, cum nu poti fi prietena cu toti. Multi nu accepta cu usurinta sfaturile si se supara cand le primesc.
Pana la urma tu ai dat ajutorul, ea nu l-a recunsocut, asa ca data viitoare zi pas daca te mai roaga sa o ajuti.
Delia, bine ca ati ajuns cu bine, nunta avu loc, Rudy franse inimi pe acolo .
Deea, bine ai revenit. Te mai asteptam cand mai ai momente de respiro.
Alina, cum se mai simte mica ta? A mai facut febra? Sanatate multa.
Poli, fericito, ma bucur ca ti-a venit sorella. Sa petreceti frumos!
Analizele lui Luca nu stiu cand i le fac. Ca ma apuca palpitatiile numai cand ma gandesc ca trebuie sa le facem. Ce sa fac, sunt tare panicoasa.
Mari, asteptam pozele de la intalnire.
Micaalsa, cum mai e Iulia?
Catrinutza, asteptam povesti.
Claudia, nu ne spui mai multe despre vacanta? Ca am vazut niste locuri tare faine in pozele voastre.
Alina, arati super.
Adar, prefer sa fim un grup mai restrans dar sa fim apropiate. Sa nu ne suparam din orice, sa ne gasim suport moral aici.
Gata, trag copiii astia de mine de parca as fi din carpa.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Ziua buna..
Nici nu imi vine sa cred ca nu zice nici o mamica nimic referitor la retragerea Tinei..si..se pare..ca lista retragerilor creste mult mai abitir ca si a aderarilor.
Sa fiu sincera..cum zicea o mamicuta extrem de ocupata (care totusi isi face timp si scrie la toate), in lista aia, ar trebui sa fie datele de nastere, si cam atat.
STA CINEVA SA CITEASCA LISTA???
NU CUMVA RULATI URGENT LISTA IN JOS CA SA AJUNGETI LA RASPUNSURI?????
Am trecut examenul..vb vine..cu bine..rezultatele au fost afisate..nu mergem si noi inainte????????????
Ca nu mai scriu atatea mamici, care erau zi de zi in gascutza noastra, se pare ca nu e mare bai..da..NEMAIPOMENITA SI SUPERIMPORTANTA LISTA sa fie..
Ei..soricei..soricei..ne divizam si crestem separat, mai rau ca celulele..
Aaa..si sa nu sariti de fund ca nu am scris de atata vreme si acum ma trezesc..de data asta..chiar nu am putut sa nu scriu nimic.
Rusinica..rusinica..

P.S. Nu ar fi interesant sa apara lista aia.asa..foarte simplificata..numai cand sarbatorim? Lunile ian-mai? Da, eu zic sa nici nu luati in considerare alternativa, ca ia uite de unde vine..pfiuuuuuu ce tupeu

Ziua buna.. fetele!!!

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Va salut si va pup dragele mele
Vreau sa multumesc catorva fete care s-au tot gandit la mine: Ada Catrinel Ciuf, Mariana si Andreea (nu mai vorbesc de Irina, care m-a sunat pe mobil sa vada ce-i cu mine, intr-o perioada in care nu mai scrisesem de cateva zile pe forum).
Ada ai mare dreptate ca nu am mai intrat aici de cand a fost stearsa listuta si vreau sa-i multumesc lui Catrinel ca a pus-o inapoi la locul ei Am simtit o durere in suflet, cand am citit mesajul Tinei (dupa ce a sters lista), dar nu am vrut sa ma "bag". Adica acum e doar lista voastra si voi hotarati cum vreti sa arate si poate va provoaca amintiri neplacute, pe care poate nu le vreti. Daca veti hotari sa modificati e doar decizia voastra
Noi suntem bine, crestem, deja se vede burtica de parca as avea 4-5 luni Am simtit miscand minunea la 12 saptamani si 3 zile (la a doua sarcina cica simti mai repede, dar chiar m-am mirat de cat de devreme am simtit) si de acum astept sa simt tot mai des si mai viguros
In seara asta merg iar la eco si sper sa fie totul bine (de fapt, stiu ca va fi totul bine).

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa!

A aparut Laura cu vesti minunate si "miscacioase"!!!!Ce ma bucur Laurici ca mai spui o vorb'aici!Vineri ii luam din mot Anastasiei(la Bacau).Se stie sau nu despre bucuria voastra?Stii tu...

Biuta,am fost ferm convinsa ca n-ai acces la net.Te-am tot bazait pe mess si...nimic!Mai spune-ne despre voi.Ce face puiul?Mai sunteti in Ro?Poze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Claudia,bine ati revenit,bronzatilor!Ce fericit era Vladut pe plaja!!!Abia astept sa o vad si pe Bubu plimbandu-si fizicul aschilambic pe plaja bulgareasca

Catrinuta,unde ati fost?Mi-a scapat ceva,cred ca tocmai intrebasem de voi...

Sambata am iesit la iarba verde(vorba vine),la un fost strand pe langa Flora(acum Lotus).Iarba frumoasa,lac,gratare(si o nunta in restaurant).Am iesit pe la 17.30,impreuna cu sora,cumnatul si niste prieteni.Bubu a misunat intr-una,cu pauza doar la venirea pulpei dezosate de pui(la gratar)+cartofi prajiti(ai mei).A balotat tot,spre deplina uimire a tuturor celor din jur.Cred ca a mancat 40 de minute fara oprire.Si noi.Si cred sincer ca asta este reteta pt. a manca bine picii,sa mancam impreuna.Dupa masa,a plecat in prospectie pe la mesele din jur si a gasit 3 bebei la o singura masa(vorba vine,ca erau ori in carut ori prin alte "locatii").La un moment dat incepuse sa dea de banuit ca ii este somn si se cam freca la ochisori.Se duce glont la masa cu bebei se aseaza pe paturica unde statea unul dulce de 4 luni,il impinge cu delicatete sa-si faca loc,ii inhata catelul(cred!) de plus si il imbratiseasa...si se intinde.Imediat realizeaza ca-i lipseste ceva si ii scoate bebelusului suzeta din gura pt. a si-o pune ei.Eu vorbeam cu mamicile si ramasesem stupefiate efectiv de ceea ce putea face un bot de om.Iar bebelusul,bietul de el,dadea din manute si din picioruse si radea prietenos.Am luat-o pe sus la masa noastra,dar pana la plecare a facut ture intre noi si bebelul ce o gazduise,pt. a-l pupa si a mai incerca zadarnic sa fure jucarii,biberoane,una-alta... .Recunosc,faza cu suzeta inca ma macina,dar bebelusul parea f.f.f curat si bine ingrijit.Si...avea 9 kg,adica...cat noi,aproape!!!!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput