* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetelor, spune-ti-mi si mie va rog, pana la ce varsta se poate face vaccinul ROR ?
Ca noi inca nu l-am facut :(

_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinel, furtuna a fost in Bucuresti si a fost destul de rau..au spus ca asa o sa fie toata vara! Lista o scriu pana la sfarsitul saptamanii, promit!
Mari, Ana a dormit agitat prima noapte si la popasul in Bucxcuresti, si acolo, la Vaideeni, dar asta nu e ceva deosebit la ea.De mancat, ca de obicei, putintel, dar si asta e normal la ea. Poate daca stateam mai mult era mai bine din punctele astea de vedere.
Se tot scoala noaptea pe la 2 si cere mancare si mai nou, ii fac bibe pe la 12 cand ma culc eu si ii dau si la 2 si la 5, la a doua trezire....vad ca merge, n-are nimic, de-abia la 8 ii facu unul proapspat.
Fetelelor..eu dorm la subsolul casei, langa garaj avem o camera, fost birou, unde e un fotoliu pat..suuper racaoare, nici o nevoie de aer conditionat..tati doarme cu Ana, eu ma rasfat!! In camere e suportabil, dar limita mea de suportabilitate la caldura e jos de tot. Acolo si iarna e o temperatura constanta, mai mare decat intr-o camera de deasupra, neincalzita. Probabil asa era si in bordeie..zic si eu, dar ce bine e ca am bordeiul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ada, 12-18 luni, asa scrie in carnetul de vaccinari al Anei pe care l-am primit in maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

aalina, am inteles, sa traiti! M-am linistit. Ai dreptate, o sa fie tare interesant pentru ei sa vada peste ani primii lor pasi.
mari, nu suport sa nu am apa cateva ore, d`apai sa nu am curent! E groaznic!
Catrinel, mi-o si imaginez pe Oana ca un cosmonaut, murdara din cap pana-n picioare. La noi a fost o tentativa de furtuna azi-noapte, dar s-a linistit. In schimb a plouat azi toata dimineata, dar foarte linistit, iar acum a dat soarele si e atat de placut... Imi place cum miroase dupa ploaie, mai ales ca a fost asa cald ieri.

V-am mai pus un filmulet www.dropshots.com/day.php?userid=280017&cdate=20070627" target="_blank">aici facut cam acum o luna in parc, unde 5 copilasi au asediat o alee in 4 labe. Normal ca cel cu bluzita in dungute e al meu. Pacat ca nu am putut pune tot filmuletul. Mi-a dat voie doar 2 min. O prietena a filmat cu telefonul.

_
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001)
Poze aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

ceau fetele!
noi suntem acum la Praid, aseara am ajuns aici de la mare, in w-e ajungem si noi acasa.
la mare a fost super, f. cald, va pove mai multe cand ajungem acasa, aici din fericire s-a mai racorit un pic, am fost azi dimineata in salina si lui Marc i-a placut tare mult, mai ales ca era plin de copii.
suntem bine, bronzati si mai relaxati, desi cu un copil asa mic nu prea ai parte de concediu in adevaratul sens al cuvantului.
va multumesc pt. urarile de ziua mea

revin peste cateva zile si cu poze

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

In prostia mea nici nu m-am gandit ca m-as putea uita in carnet!!!!
Numai ca la mine scrie 12-15 luni ... Alinutzo, tu ce fel de carnet ai?????

_
adar si MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

ALINAALEX, La multi ani, draguto! sanatate, multe zile senine, si sa va intoarceti cu bine din vacanta!

DOINA CEL! multa sanatate si sa vii sa ne mai dai vesti!

ADIBAL! ce-ti mai fac printisoarele?

Mihaser, mai ce a mai crescut Cristian, mi se pare tare schimbat, si cu parul scurt. Ziceai de vremea de la noi, da, am avut temperaturi f variabile, uite acum de cateva zile e f cald si umed, peste 30 de grade, stam ascunse in casa cu aerul conditionat, iesim numai spre seara, desi ne cam mananca talpile sa iesim la piscinuta.
Tili, felicitari pt Matei mergacios! esti fericita, te inteleg, ce emotii te apuca sa-l vazi ca-si da drumul singurel!
Adar, lasa supararile, cine se simte bine cu noi mai intra macar din cand in cand, chiar fete care s-au sters pe lista, si ne bucuram, sanatosi sa fim. Aici suntem o cumunitate unde incercam sa ne cunoastem si sa ne mai spunem ofurile, fiecare mai lasa de la ea. Dar sper ca Noe nu e suparata.
Stefanna, spor la bb2, bine a zis Mariana, conteaza starea ta de spirit, oricum m-ai socat, nu iti arati deloc varsta. Cat despre medici, tine-te de ei si fa asa cum stii tu ca stii mai bine, ai mai multa scoala decat ei, cu Ro si ce mai faci acolo.
Catrinel, faza de ras cu plans, parca mi-o imaginez pe Oana dupa o partida de caft westwern... Gluma gluma, dar cu jobul te incurajez sa-ti incepi cautarile pt ceva mai stimulant, pt ca meriti!
Ciuf, Eva e julita la picioare? of of... eu sunt obsedata, incerc sa n-o las prea mult cu genunchii goi sa se juleasca si sa ramana cu cicatrici, ca nu e frumos mai incolo. Ii dau pantaloni capri sau umblu mereu dupa ea sa nu cada. Dar goale mai sunt parcurile voastre! Mersi ca ai intrebat de noi, suntm bine, ne-au trecut racelile, acum pe Alicia o chinuie o maseluta, ne trezeste dimineata in urlete disperate. Cat despre prajiturit, cam asa si eu, zilele astea am tot facut tarte de fructe, mai ales cu caise, au avut mare trecere.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ciuf, am vrut sa-ti mai zic ca papa si Alicia tarta, mai ales fructele de pe ea, ca de o vreme s-a facut mai mofturoasa la mancare, mai ales la pranz, noroc cu ciorbita aia o soarbe intr-o clipa. Si inca ceva, eu zic sa mergi cu aplicatiile in persoana cat poti, si sa suni sau sa insisti cu informatii, raspunsuri, un suivi. Sau sa modifici eventual cv-ul, pui accentul pe competente, ceva nu place. In orice caz trebuie multa perseverenta si rabdare. Iti tin pumnii.
Nshiro, ma bucur pt rezultatul pap si va doresc sa aveti o vacanta in Romania ca si... copilaria ta!
Claudia, santate multa, bagajelu' si la mare cu voi!
Poli, crunta povestea baietelului, ar fi trebuit sa-l boteze mai repede. Mersi pt mailul tau, intr-adevar spectaculos, n-am mai vazut asa ceva, cine sunt dansatorii aceia, greci?
Micalsa, of of, cate necazuri pe voi, se tin lant..., pupici sa treaca repede si sa vina odata zilele frumoase.
Carmenpitt, multumim de mesajul calduros, observ ca Ali si Alicia au aceleasi obiceiuri, crize de personalitate, se incalta, imbraca si mananca singuri cu lingurita... Cu crizele incerc s-o dezvat, deja observ un progres, ii tot spun pana pricepe, fara concesii, si nu o mai las sa faca ce vrea ea, incet-incet incepe sa asculte.
Apropo, stiati ca este un desen animat Diego si Alicia? noi abia acum l-am descoperit.Insa il da dimineata devreme cand noi inca dormim.
Roxivan, lume noua! wellcome back! va doresc sa aveti o vacanta splendida in Italia! va asteptam cu poze!
Aalina, serbare campeneasca, zmeura.... imi suna f bine... uita avantajul forumului: iti da impresia ca evadezi, calatoresti si tu odata cu persoanele pe care le cunoasti...
Mari, cate neplaceri de la o furtuna, in zilele noastre, nu-mi vine sa cred.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Fetelor imi pare nespus de rau ca nu ma pot tine de promisiune si sa va scriu mai des. Puiutul meu este intr-o continua miscare si nu ma lasa sa stau o clipa . Cu caldurile astea nu vrea sa stea locului de loc plus ca avem si probleme cu mancatul.De ceva timp am scapat si de bubitele de la caldura. Sper sa nu ne mai apara. Toata ziua stau numai de el. Este de o curiozitate ... nu am vazut asa ceva ... se urca ,se catara ,se baga unde nici nu gandesti.Iar seara asta insemnand dupa ora 10 cand adoarme el eu trebuie sa ma apuc de invatat pentru titularizarea care mai are putin si bate la usa.

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Kim, Noe nu e suparata, si poate ar mai intra dar nu mai poate ca a cerut inchiderea contului pe DC
Asa ca ma facu pe mine porumbel calator si ma ruga sa va transmit urmatorul masaj ... pardon, mesaj :

"adaaaaaa
cand ai timp
te rog mult
scrie tu pe forum din partea mea
ca NU sunt suparata pe nimeni din lista de ghiocei si ca
plecarea mea NU are legatura cu ghioceii sau
cu cineva de pe forumul DC
ci motive personale, alambicate si care nu aveau alta rezolvare decat asa
no danke schon"

Noelina na o si hai la o poveste. Fa nick nou, "Nusnoe" si hai la o barfa!
Tu stii bine ca si pe mine ma urmareau niste ochi in ceafa candva, si am fost la un pas sa nu mai scriu ... dar mi-a trecut repede si am facut din supararea aceea, o mare bucurie: puteam sa le spun orice ... indirect Marfa treaba!!! La scurt timp mi s-au implinit 3 dorinte!!! Dar raman secrete!

_
adar si MAIA

Mergi la inceput