Taxa rezervare loc gradinita ??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ela, si noi am patit la fel ca tine (e vorba de aceeasi gradi). si am refuzat sa platesc. asta e! o sa raman cu ea acasa dar nici asa sa platesc in fiecare luna o taxa. daca plateam o data, sau daca taxa reprezenta taxa pe prima luna sau nu stiu! dara sa in fiecare luna cate 2 milioane pana la toamna cand vorba ta! daca ne suna si ne zic altceva?

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Monu daca banii dati in avans ar fi luati in considerare pt prima luna in care merge copilul la gradi, totul ar fi ok, dar eu am intrebat si mi-au spus ca nu. :(
N-ai incercat s-o inscrii pe fetitza la alta gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

am si euo intrebare ce gradi practica aceasta politic?

eu la rainbow nu am avut aceasta problema, daca lipseste mai mult de 3 zile se scade din taxa pe luna viitoare, motive n\medicale sau de orice alta natura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Anca din cite vad eu, la aceasta gradinita politica se schimba de la o luna la alta.

Cind am facut eu cererea nu exista taxa pt rezervarea locului pina in momentul in care copilul incepe gradinita. Chiar am intrebat daca trebuie sa platesc in avans prima luna ca sa fie siguri ca venim (au spus ca nu trebuie).

Acum (dupa vreo 2 luni) m-au sunat si mi-au cerut bani pt perioada de dinainte de inceperea gradinitei, urmind sa platesc separat taxa pt prima luna de gradi.

In timpul anului scolar e alta treaba: au spus ca daca copilul lipseste din motive de sanatate, se vor scadea zilele respective din taxa pe luna urmatoare. Acum nu stiu daca nu s-a schimbat si regula asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ela, mai am o promisiune la o alta gradinita dar sa vedem daca putem sa o dam de la toamna. daca ii gasim loc.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput