ma bucur tare mult ca am gasit acest site si pot sa pove si eu cu voi. sunt o viitoare mamica, insarcinata in saptamana a 36. as vrea sa va rog daca ati putea sa ma ajutati si pe mine,daca puteti. urmeaza sa nasc in Cluj la Gine 1 cu dr. Cruciat de care sunt tare multumita deocamdata. ce m-a speriat este ca am auzit ca daca noaptea te apuca durerile, nu vine la tine. as vrea sa stiu daca careva dintre voi stie ceva mai mult. eu am placenta jos inserata si am ramas tare greu insarcinata si nu as vrea sa pateasca ceva bebelina.intotdeauna cand mergeam la control cotizam bine, credeti ca ar putea sa nu iasa noaptea?
multumesc mult si va pup pe toate
Antoni, eu nu stiu sa iti raspund, ca sint si eu la prima sarcina, dar hai cu intrebarea la Mamici de Cluj, la Odiseea Sarcinii, acolo poate altef fete care au mai nascut i Cluj iti pot raspunde la intrebare!
Si eu am placenta jos inserata, vei nsate normal?
Gabriela 26+
gabriela77-da, medicul mi-a spus ca nu este o problema daca nu am sangerat in timpul sarcinii si bebe nu va fi prea mare. sau nu apar probleme in timpul nasterii.eu sper sa nasc natural. asa as vrea
tu?stii ca placenta pana in saptamana 31-32 se mai poate ridica. asa ca mai pove cu bebitul tau si roaga-l sa te ajute
pupici si intru si pe mamici din Cluj, poate chiar stie cineva ceva.mersi mult
pupici la burtici
Meli36+Timea-Larisa