Revizie Opel - unde si cat costa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Dante, ai dreptate!
La cat ma pricep la masini m-am gandit ca e acelasi lucru.

Badjoke o sa sun la opel GTT sa vad ce imi spun.Tie ti-au facut bine masina?

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Pai la revizie n-are ce sa fie facut bine. Ca iti schimba doar uleiul si filtrele.
In schimb a trebuit sa schimb alta data si placutele de frana si dupa ce am iesit cu ea din service se auzea acelasi scartait ciudat, ca si cum nu le-ar fi schimbat. Bineinteles ca am dus-o a doua oara la service, si, dupa ce a facut barbata-meu tam-tam, nu se mai auzea nici un scartait. Parerea mea e ca nu schimbase placutele si ne-a luat si banii degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Dante ma pun pe .Multumesc!!!! ( o sa il bag si pe sot la citit)

Niko nasol cu cei de la service-uri, in general vorbind.Io am lucrat cu o firma de profil si cam stiu cum merge treaba.

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Ptr Opel exista reprezntanta DI-BAS SE NUMESTE. Au un centru in Fundeni si unul langa parcul Circului.
E important ca at cand mergeti la orice service sa intrebati dc au autorizatie ptr service Opel sauBMW sau ce masina aveti.
dc service va repara masina si va pica piesele in garantie nu obtineti nimic de la vanzator ptr ca nu ati montat piesa in service autorizat.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput