Mamici de Noiembrie-Decembrie2007(32)
Raspunsuri - Pagina 25
roxxi spune:
RGE, ERIKA, frumoase poze...ce burtici frumoase si mari..asa va fi si a mea in catvea saptamani??
16+
darleena spune:
Roxxi pai si atunci ce ti-a facut? S-a uitat la ochii tai?
19+ ???
Pana vine bubu
poze bubu mic
loub_erika spune:
multumim roxxiptr. complimente,sa sti ca a mea a c-am fost mare de pe la 14 sapt. se vedea bine,bine..,stai ca o sa vezi cum va exploda si la tine!!
18+ Angelina
bb_yasmi spune:
gata acuma au aparut!! cand am intrat eu nu erau!! frumoasa burtik, frumoasa mamica!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
Erika ,RGE v-am facut albume pe contul comun...si asa nu aveam ce sa fac.....frumose burtici
anca 18+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
bb_yasmi spune:
eu am luat un utrogestan oral si am inceput sa dorm pe mine....
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
BB acum asteapta si ametelile.De ce il iei oral?
anca 18+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
loub_erika spune:
pe mine fetelor ma apucat o foame...,m-am trezit de pe la 7 azi dimineata si nu am papat micul dejun,asa ca acum am deja concert in burta..,cred ca merg sa ciupesc cate ceva! A era sa uit sa vedeti azi noapte...,nu im i gaseam deloc pozitia..,ma c-am saturasem sa dorm pe o parte si imi era dor sa dorm pe burta...,am incercat un pic..,dar imediat Angelina si-a cerut drepturile...,se inpingea in burtica...,ma bufnea si rasul,parca are eja caracterul format..,asa ca m-am intors din nou pe o parte si a adormit si ea!!
18+ Angelina