Casnicutze sexy (125)
Raspunsuri - Pagina 9

mikiriki spune:
Io-s prin zona. Nu mai dorm devreme. Maine lucrez schimbul 2
Cred c-am ramas datoare c-un raspuns.
Gabitza m-ai intrebat daca seful e frumos. E frumos...dar nu ma atrage
Mai citesc in urma sa vad daca mai am datorii
Mmiha suuuper. felicitari pt. net si leptoc
Miki

maria2mami spune:
bai...pt net da ...ca e o MAREEEEEEEEE realizare
da pt leptoc nu ca e varza....e mai vechi...da e bun...pana iau altul sapt viitoare
- PS - deci...nu functioneaza tastatura si se vede naspa display-ul e tot ce-mi doream
- in schimb net-ul e meserias
daca mai fac vreo greseala gramaticala...nu e de la mine.....e de la leptoc
asa ca vreau sa recuperez si revin inm fortaaaaaaaaaaa
va pup pe toate si tareeeeee mi-a fost door de voi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

monica-elizabet spune:
seara buna, gata? sunteti in stare de ebrietate?
gerogico ce prajiturica facusi?
eu am fost si mi-am vazut "copilashii" fostii mei elevi, toti au cantat f frumos si m-am bucurat tare mult ca ne-am intalnit
apoi m-am dus cu astia mici ai mei pe-afara cu rolele...e jaleeeeamandoi vor sa mearga singuri si nu prea sunt asa de stabili pe picioare...
va pup si fug la baie
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Danelutza spune:
Mmiha bine ai revenit. Vezi ca ramasesi restanta cu beuturi de la ziua Mariei, acum trebuie sa dai de beut ca ai net si leptoc

maria2mami spune:
......eu zic ca e suficient...ca e tarziu si maine la serv cu noaptea in cap
Danelutza si printesa
Fetele...mi-e tareee greu sa citesc zeci de capitole din urma....imi faceti si mie un rezumat...care vreti, care puteti............ce ati mai facut...cine mai e noua la subiectul nostru, cine cu cine ....pls...unde plecati in concedii?
Ieri am fost la serbare la gradi...a fost super , o sa pun filmuletele
Avem bilet la neptun din 3 iulie...deabia astept
Ma duc sa citesc de la prima pagina, maa=car capitolul asta sa nu va apucati sa aruncati cu rosii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

maria2mami spune:
.......acum cand am limbarita....a-ti disparut???

mikiriki spune:
am zis ca nu mai dorm. am adormit la un film (la tv )si abia m-am trezit.
trebuie neaparat sa anunt c-au disparut barbatzii din casa ( sotz si catzel). l-am sunat pe soatza dar si-a uitat tel. acasa .
na... vad ca nu mai e nimeni p´acilea.
ooops... ba da , mai e MMiha
vad ca leptocul tau e frate cu al meu.l-am depozitat in dulap. hihihi
Miki

maria2mami spune:
gata am citit....., of si a trecut de 12.....Georgi sa-ti traiasca iubitul, sa fie sanatos si sa va faca numai bucurii.
Banana, Alinuta, Cami....pe Cami am vazut-o pe mess...........unde sunteti???
PS somn usor.......ma duc sa pun ibricu' de cafea

alexa si mami spune:
neata!
va servesc
georgi, iertare, iti spun si eu cu intirziere LA MULTI ANI! pt sotul tau, sa traiti o mie de ani fara reparatii!
mmiha la voi. ce bine-mi pare sa te "vad". noi pe 5 iul plecam in jupiter. poate o punenm de o itilneala la mare, ce zici? mai vrem sa mergem la moeciu, te bagi?initial vb pt sfirsitul lunii iulie, dar nu e batut in cuie.
doina, bine ca incep sa se rezolve treburile. cum mai sunteti? toata gasca, am fugit la munca.

gabitz78 spune:
neatza.
azi are stef serbare...abia astept sa-l vad....am emotii...
mmiha - asteptam poze!!!!
pupici si o zi minunata!