Casnicutze sexy (125)
Raspunsuri - Pagina 8

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
'neata si un rachiu de ziua lu'mustatea, ca sa treaca greata, la cele care au
Cuscra iti ofer eu un pahar de apa, dar e de la munte, mere am daca vrei prin copaci din alea acre. Dar o pruna rosie sau alba nu te-ar incinta ?
Ce-ai de gand cu mine cuscra-i de ma imbii cu rachiu si prune?

Miha

georgi75 spune:
Halooou...Gata scoala pe azi.
Multzam de urari fetele.Sa traim toti si toate si sa fim sanatosi.O sa-i transmit lui mustatea urarile voastre.
Acu' o intind sa-i cumpar si lui un cadou ceva...si unul pt finul meu ca maine e si ziua aluia.astia-s nascuti unul dupa altul si avand in vedere ca mamele lor sunt verisoare primare io am ajuns la concluzia ca au facut sex in grup de i-au proiectat ashea...unul dupa altul
Nah...pupare deci...ma duc sa-mi fac nervi prin magazine ca nush ce sa le cumpar

doinabita spune:
LA MULTI ANI SOT DE GEORGI!!!
Georgi, sa iti traiasca iubitelul de sot!!!ce zici tu?la 34 batranel?
Eu m-am intors de la Bucuresti azi, am rezolvat ieri acolo la ambasada, am depus actele si martea viitoare trebuie sa merg sa le iau.
Danelutza da-i Issei un pupic de la mine sa treaca febra!!!
Liana ce ai facut aseara in oras?cina romantica?
Fetelor, dar Bianca unde este???
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

Liana30 spune:
"La multi ani mustatzeaaaa!!!"auziiiiii sa nu ma ocolestii
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

georgi75 spune:
Multumesc gagicile.I-am aratat acum lui mustatea mesajele voastre.Va multumeste si el si va pupa cica.
Liano cica esti draguta da-i e frica de grasu' ca-l prinde ala prin Craiova si-i ia tamplaria cu tot cu masina
Nah! Noi invitasem lumea la terasa si intre timp s-a pus vijelia.Ne mutam intr-o pizzerie
Va .Ma duc sa pap ceva si pe urma plecam

Liana30 spune:
georgiii spunei ca'l pupppppsi sa stea linistit ca masina nu io ia
da termopanele daaaaaaaaaa
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

maria2mami spune:
....am netttttttttttttt, acasa la mine....va pup si vb. mai tarziu
Aaaaa, si am si LEPTOC ...cum zice Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006