Casnicutze sexy (125)
Raspunsuri - Pagina 6

alexa si mami spune:
neata!
miki, danke pt cafea.
iar s-a umblat ieri hai-hui, asa ca n-am avut mult de citit
bananooo, ai auzit ce zice miha, ca ne dai cu flit e a treia zi cind fii'mea deja s-a trezit.
toate

gabitz78 spune:
neatza.
azi am relas....
ieri am fost la serbare la nepoata-mea, maine are fi-miu serbare...
azi nu s-a mai trezit.
pupici.

georgi75 spune:
Neatza.
Si eu la
Am imbarcat-o pe Stefi si ma apuc de curatenie.E ultima saptamana de naveta la tara la mamaie.
Va

monica-elizabet spune:
neatza sexoaselor,
miki, multam de cafelutza
danelutza cum se mai simte printesa?
gabitzaaaaa, ieri mi-ai dat un mesaj pe care abia acum l-am vazut
da nebunatica asta mica de ruxi se joaca cu tf meu si probabil atunci cand a fost primit mesajul l-a citit ea
si eu nu l-am vazut decat azi cand ma uitam asa aiurea prin telefon(oricum am fost prinsa ieri toata dim pe drumuri dupa buletinul mamei)...poate apucam sa ne vedem(eu merg seara in parcul de pe dumbrava noua...pe barca venind dinspre margeanului inainte de magazinele cu legume faci dreata si imediat la 50 m se vede parcul pe stanga)...cred ca si acum dim tot acolo merg ca mi-e lene
va pup pe toate sa aveti o zi minunata
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

georgi75 spune:
Hai gagici...nu v-ati trezit?Hai sa va zic o faza super tare cu Stefi aseara.A cazut prin fata blocului si si-a julit putin genunchiul.A plans putin dar a trecut.Cand am intrat in casa a facut ea cum a facut si a cazut din nou lovindu-se bineinteles tot la genunchiul ala.Se aseaza fata mea pe canapea si incepe jelania: (nu uitati ca e sāsāita ) : "Aoleu.....
... ce ma doale buba astaaaaa....
.... salaca de mineeeee..... ce mila mi-e de mineeeee.....
" Si tot asa vreo 2 minute de eram pe jos ....si fata mea ii dadea inainte ....
Io cred ca ma apuc sa tin un jurnal cu perle zilnice

gabitz78 spune:
monica - nici o problema, ca pana la urma ieri am umblat toata ziua...la fel si azi si maine si poimaine...sunt prinsa cu diverse....
pupici.

Liana30 spune:
'neatza!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

monica-elizabet spune:
"salaca" de ea si tu radeai
asa a scos o faza tare alex cand era mic...a dat drumul la apa calda si a venit super fiarta ca tocmai facusem eu dush inainte la care el concluzioneaza..."offf...asa e viatza...te mai si arzi"
liano cam prea des esti somnorici in ultima vremese lasa cu ochisori?
eu inca nu m-am urnit din loc...am o leneeee
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

georgi75 spune:
Iti dai seama ca io o pupaceam si o impacam dar radeam pe infundate pe la spatele ei .Imi era teama sa nu se opreasca din jelit.
Las-o pe Leana in pace ca a scos-o grasu in oras aseara.Astia sunt lilieci...pleaca in oras la 23...Aaaaa...nu v-am zis ca io am poze cu grasu.Cu kiloti si fara kiloti
.Fug ca vine olteanca si ma arde cu

mariussimiuc spune:
Hop si eu cu calul meu!
Miha si Robert