Casnicutze sexy (125)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha,lasa ,mai ,nu te mai face serioasa ,ca-i pacat de tine.
daca ma intelegi!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.
Ce-mi vad okii???
Ma duc sa ma calmez la o pipa ca cine stie ce-mi iese din tastatura
si o zi faina la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Žneatza

Multam de cafea. M-ati innebunit cu acordeoanele. Tre sa le fac si eu

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata

Cuscra sa inteleg ca emoticonul din mesajul meu, te-a facut sa devii serioasa ?

Georgi bafta la examen.

Mirela sa-mi spui cum iese budinca de dovlecei, ca eu n-am avut suficienti si am pus cam putini, trebuiau mai mult ca la nenea Radu.

Dana pai maninci bine, daca stai toata ziua la piscina si bei bere , maninci mititei, n-ai griji, probleme, gradina de plivit ca mine

Ma duc sa aduc niste apa sfinta sa dau pe aici, sa se linisteasca apele , dispar pina nu va dati la mine

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Ce s-au infierbantat spiritele in zona!

Doina o luna?Wow!Sa dea Dumnezeu sa veniti fericiti inapoi!

Ma duc si eu la treburi!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danelutza,esti o fericita ca ai ce plivi.eu tre' sa vin la mama ca sa stau si eu frumos intr-o curte.
si stii ce-mi doresc ? sa ma trezesc dimineata si sa ies in curte. sa ma asez la masa pe terasa si sa beau o cafea.asta e visul meu! dar ca sa mi-l indeplinesc imi trebuie o casa.si asta n-am desi sper din suflet sa am intr-o zi!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Danelutza,esti o fericita ca ai ce plivi.eu tre' sa vin la mama ca sa stau si eu frumos intr-o curte.
si stii ce-mi doresc ? sa ma trezesc dimineata si sa ies in curte. sa ma asez la masa pe terasa si sa beau o cafea.asta e visul meu! dar ca sa mi-l indeplinesc imi trebuie o casa.si asta n-am desi sper din suflet sa am intr-o zi!

Dana

DANA asta e si visul meu. sa am o casa. sa-mi beau cafeaua linistita pe terasa. sa am flori muuuuuuuuulte. Daca Doamne Doamne ne ajuta in curand vom avea casutza noastra. Sper ca cineva sa cumpere ap. asta si sa ma apuc de cautat casa.Ah... sa nu uit. Multzam de urare pt. kilele pierdute.
Io-s tare necajita acum. Tre sa ma duc la munca si tare bine a fost acasa.Ma enerveaza si vremea asta. Ploua si e un pic frig.
Btw. imi caut alt job. ( daca n-am vrut in Hamburg ) Nu mai suport pers. aceea. Stiti voi care
Va doresc o zi minunata.
Pupici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Va pup....
Pe fuga dar va citesc.
Nu va mai certati ca nu are sens. Eu in ultima vreme cand simt ca-mi vine asa sa zic vreo 2 sau 10 merg intr-un colt si astept linistita sa-mi treaca. Oricum am observat ca nu schimb nimic si ca de obicei motivul nervilor e cu totul altul.

Va pup pe toate si gravidutze, si insorite, si cu case si fara, si cu vise, si cu copii si care o sa aiba copii.... Pana la urma viata e scurta si pe bune daca este vreo diferenta pana la urma. Sunt in pasa depresiva.Plec.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

iu.
biaaaa ce dor imi era de tine! ce faceti? baietii? sper ca sunteti ok.
miha la tine burticutza.
bai gagici, miki si banana, intru si eu in clubul vostru. de fapt eu am ceva mai mult, am o soacra cu o casa mare si cu o curte mare, astept sa... si sa raminem noi stapini
olga, fruntea sus tony ce prostioare mai face?

Mergi la inceput