Casnicutze sexy (125)
Raspunsuri - Pagina 19

georgi75 spune:
Neatza.
Miki LA MULTI ANI sotului tau. de intarziere
Noi am cam hoinarit in week-end si n-am mai avut timp de net.
Noutati nu am...toate bune si frumoase.Ma duc sa-mi trezesc pitica sa-i dau sa pape si trag o fuga pana la scoala.

gabitz78 spune:
neatza tuturor.
eu sunt fara copil....l-am parcat la tara pana miercuri.
asa ca imi fac de cap....
pupici dulci tuturor si o saptamana minunata!

Liana30 spune:
'neatza!!
io beau
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Liana30
'neatza!!
io beau
si io

diadaniela spune:
quote:
Originally posted by Danelutzaquote:
Originally posted by Liana30
'neatza!!
io beau
si ioDaniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
io nu!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

pufymic spune:
fetele!!!!!!!
Si noi am fost la tara....a fost timp frumos, piticotul mare n-a mai vrut sa vina inapoi la Arad....
Ma duc la treburi, am intrat rapid doar sa va salut si sa va urez sa aveti o saptamana asa cum o doriti!!!!!!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

mikiriki spune:
neatza
si io cu... in mana
Banana multam de link.o sa-mi comand cartile. filmele le-am vazut ( Bridget Jones si Blonde de milioane)
Mirela cred c- o sa-ti placa filmul. sotzului nu i-au placut, dar nah... gusturile nu se discuta
Georgi, multam de urare
Ce vant puternic e aici , cred ca vine furtuna
Miki

georgi75 spune:
Salutari.Am ajuns acasa.Ma duc sa execut niste acordeoane ca a trecut vreo saptamana de cand zic...
Pupare.La mine e deja f cald afara.cred ca maine ma duc sa spal covoarele

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
neatza
si io cu...in mana
Cateodata mi se face si mie asa un dor de o cafea...Dar dupa ce-i simt mirosul imi trece...

Miha

mariussimiuc spune:
Aseara am visat ca aveam 2 fetite gemene... Ori dorinta de a avea fata e asa de mare incat visez la dublu ori imi rezerva burtica fo surpriza...
Miha si Robert