Casnicutze sexy (125)
Raspunsuri - Pagina 12

mikiriki spune:
Žneatza
Soatza lucreaza sambata toata ziua....si noaptea. O sa-i cumpar un cadou, dar inca nu stiu ce. L-am tot intrebat ce vrea, iar el imi spune ca nimic. Cina romantica si coniacul au fost vinerea trecuta.
Noapte buna ( mi-e somn dar nu pot dormi )
Miki

alexa si mami spune:
neata pt sexoase.
incepe weekendul si mai am 2 sapt, apoi intru in contzed, 3 saptamini. abia astept sa dorm ca putoarea si sa stau cu copila. toata gasca, am fugit la munca.

doinabita spune:
Alinuta, mersi de cafeluta!Spor la serviciu!
Danelutza, si daca imi place wisikiul?si ma invat cu el?o dau in beutura...
Fetele , cochetele la noi e deja o caldura de dimineatasi eu trebuie sa merg pana la Alexandria, mi-e groaza ce cald va fi la intoarcere...Va pup pe toateeeeeeeeeeeeee!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

georgi75 spune:
Neatza.
Mai am ziua de azi si gataaaaa...vacanta.
Doina drum bun.Si la noi e cald deja.....
Fug sa-mi beau

monica-elizabet spune:
neatza la sexoase,
la noi inca nu a venit caldura dar in schimb au ramas niste balti pe strada...
eu azi am de facut ceva cumparaturi, va pup pe toate sa aveti o zi minunata ca voi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

pufymic spune:
Salutare!
Mmiha bine ai revenit pe baricade!
Va pe toate ca ma pregatesc de musafiri....apoi plecam la tara.....
Sa aveti un week-end placut!!!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Danelutza spune:
'neata, la voi e cald, la mine ploua de vreo trei saptamini, cind prind cite un pic de soare ies cu motata la plimbare, altfel... muncim in casa, cite un pic pe afara, cind o permite timpul.
Alina multam de cafea si serviciu usurel.
Doina drum bun si vreme racoroasa.
Miki o cina romantica si ... nu-i niciodata prea mult, asta ca sa se obisnuiasca cu binele
Georgico ti-ai cumparat bagheta magica pentru dirijat ?
Ioana sa te petreci bine cu musafirii, dar de ce vin, sarbatoriti ceva si n-ai spus si la noi ?
Gabitz cum a fost serbarea ?
Mirelaaaaaaaaaaaaa, Cuscraaaaaaaaaaaaaaaaaa, Biancaaaaaaaaaaaaa, Daaaaaaanaaaaaaaa ch, Simooooooooooo, restul, pe unde bintuiti ?

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Miha, ce ai avut cu bietul gandac?de l-ai fugarit asa?la noi la casa apar cateodata furnici...si trebuie sa pun si prafuri caci nu mor de la spraygandaci erau cand stateam la bloc...veneau din subsol, mama ce mai pateam cu ei...
Era un gandac de ala mare si negru,care vine de afara,nu de ala de bucatarie.Cica merg pe peretele exterior al blocului si iti intra in casa.

Miha

mariussimiuc spune:
De vreo cateva zile am niste crize de tahicardie...Ieri m-am dus la dr de familie si mi-a dat pastile... Am zambit fromos si cand am iesit din cabinet am sunat-o pe ginecoloaga,care mi-a zis ca ma bate
daca iau fo pastila...Stiam io ca-i cam
dr de familie da' chiar asa?
Miha si Robert