Coltar sau masa cu scaune?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Masa cu scaune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu am coltar, partea proasta e ca nu-i pot schimba locul acum, cand am facut niste modificari in bucatarie, numai intr-un anumit colt poate sa stea, pe cand masca si scaunele le poti muta unde vrei. Daca esti sigura ca nu vrei sa-i schimbi locul, are rost sa-l iei. Insa la urmatoarea casa n-o sa mai luam coltar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

eu o sa-mi iau coltar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

masa cu scaune

POZELE NOASTRE

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

la apartament si eu am coltar si mi s-a parut destul de practic, si cel mic sta bine la masa, chiar si noi cand ne strangem mai multi...insa ptr bucataria de la casa am optat ptr masa cu scaune, ptr ca asa cum spunea cineva mai sus mi se pare mai ingrijit si mai aspectuos..sau poate m-am saturat de coltar?

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu nu am coltar, dar ma bate gandul sa-mi cumpar, ezit doar din cauza ca n-am prea mult spatiu. Treaba cu nu mai sunt la moda ma depaseste pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Masa cu scaune!!! Arata mult mai elegant si e si practica

31+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Vreau sa-mi iau coltar pentru bucatarie!Unul mic...Am masa cu scaune in living iar bucataria e mica.Cred ca e o solutie buna pentru mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Moda asta bat-o vina. Important e sa te simti tu bine, sa-ti placa, moda vine si trece. Noi am optat pentru masa rotunda cu scaune pentru ca ne plac si se potrivesc in peisaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu am un coltar micutz si cochet din piele ecologica. In fata lui am pus o masuta in nuanta asortata cu coltarul si am rezolvat problema. Scaune poti lua pliante, din lemn si le pui doar cand ai musafiri!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput