Mamici de septembrie - octombrie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 24
Andries spune:
uite si aici cateva detalii http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP11 sigur mai sunt si alte descrieri mai clare pe net.
Andries
Annisia spune:
Fata, nebuno, pai eu ma incing rau daca fac asa? Adicatelea pentru ce ma pregatesc eu aici, ca nu cred ca pentru nastere...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Andries spune:
vai... m-ai terminat, e adevarat si mie mi se intampla sa ma excit daca fac exercitiile astea, dar chiar sunt utile ca sa ai un tonus muscular bun acolo jos, gandeste-te cate kile in plus ai in burta pe care muschii tai trebuie sa le sustina si sa fie in forma maxima pentru nastere.
Andries
slippers76 spune:
Annisia, buna observatia ta, insa la ora aia nu era la indemana decat sotzul.
Andries, am incercat la prima sarcina sa fac niscaiva exercitii din alea, dar nu prea mi-au iesit "ca la carte", si vorba Annisiei, imi dadeau niste senzatii ciudate. Asa ca m-am lasat pagubasa. Acum nici n-am mai incercat.
Ana 28+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Gabriela77 spune:
Tulai, fete nebune ce sinteti...Apoi eu va spusesi ca al meu e in Delta toata saptamana si voi o dati cu sexul si excitarea si bla-bla. Nici nu mai intru la voi! Ca pana vine al meu, ce fac????
toma_lly spune:
salutare,
bey, ce tot vorbiti voi aici
eu sunt IAR la serviciu
TOMITZA 27+ cu Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
toma_lly spune:
ROXANA, bine ai revenit !!
doamne, ce as mai pleca si eu intr-un concediu...
TOMITZA 27+ cu Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
toma_lly spune:
ati disparut ?
acu', cand am intrat si eu...
Tomitza 27+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
iuli8700 spune:
Gabriela, daca e sotul plecat o saptamana atunci exerseaza cu niste incordari de muschi ai perineului ...si poate cine stie....n-o sa mai simti lipsa sotului asa de mult
Iuli26+
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
Andries spune:
Tomitza de ce nu te duci tu frumos la doctorul tau ginecolog, ii spui ca iti e rau de la caldura, ca nu mai poti la serviciu si sa-ti faca o internare de o zi si apoi iti da concediu medical 14 zile compensat 100% (il da pe internare de urgenta) si gata ai si tu concediu?
Andries