Aer conditionat si termopane - ordine
Am si eu o intrebare... as vrea sa imi pun aer conditionat si sa imi schimb geamurile la balcon. Nu am geamuri directe pe exterior, ci prin balcon - care este inchis. In primul rand as vrea sa instalez AC pentru ca este foarte cald, si eventual la toamna sa schimb geamurile. Nu stiu daca e ok sa le pun in ordinea asta? Sau prima data sa schimb geamurile?
Merci
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE
Raspunsuri
Aaka spune:
poti sa iti instalezi AC fara nici o problema daca geamurile nu scapa prea mult aer prin ele nu ai de ce sa iti faci griji. si ma refer ca nu vor fi deschise.
Ashera spune:
Si eu am instalat prima data AC si dupa am schimbat tamplaria de la geamuri si balcon. Nu cred ca trebuie sa le faci intr-o anumita ordine.
31+
Christian
miria_cristina spune:
De ce trebuie intr-o anumita ordine?
Eu am pus termopanul si dupa aceea aerul conditionat pentru ca tremopanul l-am pus toamna, iar Ac, vara. Si asa s-a nimerit.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
gabi_j spune:
MA gandeam ca trebuie sticla gaurita... nu ma pricep si de aia intreb...
mai ales ca la mine, cum ziceam, geamul nu da direct in exterior, ci pe balcon, care si ala e inchis...
Gabici
Ashera spune:
Daca vrei ca tuburile de la AC sa iasa prin sticla termopan si nu prin zid, atunci e mai indicat sa iti montezi inainte AC. Cei ce iti vor monta ulterior tamplaria, vor face un geam termopan cu gaura ptr tevi. (sticla termopan e vidata, nu poti sa o decupezi ulterior).
31+
Christian
gabi_j spune:
Ahaaa... asa voi face. Saptamana viitoare dau o fuga pana in Debrecen sa imi iau aparat. O cunostinta si-a luat un samsung cu 15,000 BTU la 600 RON...
Gabici