O picatura de viata din timpul tau !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Situatia de la Perieni s-a rezolvat.. cam imediat dupa ce a fost mediatizata situatia. Multe companii s-au mobilizat si au dus apa, iar solutia permanenta va fi implementata in maxim 2 saptamani.

Iata articolul:


Locuitorii din Perieni - Vaslui vor avea retea de aductiune cu apa potabila de la 1 iulie

Cei aproape patru mii de locuitori din Perieni - Vaslui care se confrunta cu lipsa apei, dupa ce mai multe fântâni au secat, vor avea o retea de aductiune cu apa potabila începând cu 1 iulie, pâna atunci fiind aprovizionati cu cisternele.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Internelor si Reformei Administrative, vineri dimineata ministrul Cristian David a avut o discutie cu subprefectul judetului Vaslui si cu primarul localitatii Perieni, în legatura cu situatia celor peste 3.800 de locuitori care nu au apa potabila
În urma discutiilor purtate cu reprezentantii administratiei publice locale, ministrul Cristian David a fost asigurat ca pentru localitatea Perieni va fi continuata distributia de apa potabila prin aducerea saptamânal a câte doua cisterne cu o capacitate de 27 tone, iar pâna la 1 iulie va fi finalizata lucrarea demarata la reteaua de aductiune cu apa a comunei.

Mergi la inceput