single mother

single mother | Autor: delfi

Link direct la acest mesaj

Buna
Ma numesc Ana si am 33 de ani. M-am gandit foarte mult si am hotarat sa adopt un copil.Doar ca am o problema : sunt singura, adica nu sunt casatorita. Am o situatie materiale foarte buna, stiti cum e : intai cariera si dupa mai vedem...
Credeti ca pot adopta un copil daca sunt singura ?
Imi puteti spune cum sa fac, sau cu cine sa vorbesc?
Multumesc

mona 9 +

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gulser_30 spune:

Buna Ana!Bine ai venit printre noi!Faptul ca esti singura nu este o problema.Si eu sunt in aceeasi situatie ca a ta si mai sunt fete pe aici care sunt tot singure adica necasatorite si asta kiar nu constituie o problema.Eu am 34 de ani si am obtinut atestatul din data de 29 martie insa inca sunt in asteptare...si dupa cum se vede la orizont mai am de asteptat pina voi gasi un bb adoptabil.Asadar daca ai luat hotarirea da-i drumu la acte cit mai repede sa obtii atestatul si pe urma cu voia lui D-zeu si cu multa rabdare iti vei gasi copilul mult dorit.Eu iti urez bafta si mult succes!Daca ai ceva nelemuriri,poti intreba aici si sigur iti vom raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulser_30 spune:

A!Si despre cum sa faci ,cel mai bine mergi la Protectia copilului de pe raza judetului in care locuiesti si cei de acolo iti vor spune ce acte iti vor trebui si cum sa procedezi si asta cit mai repede pt ca oricum dureaza in jur de 2luni pina iti iese atestatul pt a putea adopta un copil.Asa ca,cu cit mergi mai devreme cu atit e mai bine!MULT SUCCES!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Wow ...felicitari Ana pentru decizie....
Insa cum faci fatza? vad la semnatura ca esti deja insarcinata cu gemeni sau ai pe langa sarcina inca 2 bebei??? HMMMM... scuze daca nu inteleg bine!
IN rest iti doresc sarcina usoara, copii sanatosi si te asteptam cu vesti!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput