A mancat vreo mamica cu bb mic, hranit natural, propolis sau tinctura de propolis? Stie cineva ceva despre subiectul asta?
propolisul poate produce alergie; sfatul meu este sa mergeti intai la policlinica apimedica si daca medicul spune ca este OK puteti incerca.
Din cate stiu eu tinctura de propolis contine alcool(propolisul se extrage in alcool) si nu cred ca este indicata unei mamici care alapteaza. Pediatrul copilului meu mi-a spus odata cand vroiam sa-i dau (pentru cresterea imunitatii si impotriva giardiei)ca il poate agita.
Cred ca mai utile pentru mamica ar putea fi niste vitamine/minerale speciale pentru perioada de lauzie. Cred ca astea o pot ajuta sa treaca si peste perioada de depresie si oboseala.
Intr-adevar propolisul contine alcool,dar se gaseste la plafar niste pastilute care se numesc PROPOSEPT pe care le pot consuma si BB-lusii peste 7 luni,dar nu mai mult de 2 pe zi.
Sanatate maxima.
Medicul mi-a recomandat sa evitam (si eu - in timpul sarcinii si alaptarii si copilul) propolisul, polenul si laptisorul de matca pentru ca au potential alergen foarte mare.Si de mierea de albine ne-a recomandat sa ne ferim (cel putin pana la un an). Cred ca ar fi mai bine sa ceri sfatul medicului inainte sa-i dai propolis.