Dragi mei va rog ajutati-ma si pe mine cu o idee. Dragul meu prieten si-a uitat parola la e-mail repectiv messenger si nu isi aduce aminte nici cum de ea, nici macar cu ajutorul intrebarilor si datelor de identificare de la yahoo. Acum poate sa intre in yahoo doar din messenger pentru ca are setata optiunea -remember my id&password. Nu poate sa intre nimenea de pe PC-ul lui pe alt ont si nici sa-si acceseze contul de e-mail de pe alt PC...
Am incercat sa copiez din campul parola atat cu "copy" cat si cu ctrl+C dar nu imi da voie.
Aveti careva vreo idee cum s-ar putea rezolva problema ?
Multumesc tareee..
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
Pai acum exista posibilitatea sa isi recupereze acea parola avand in vedere ca ea este stocata pe acel computer ("are setata optiunea -remember my id&password").
DAR si acest dar este MARE...
1. nu prea este frumos sa se spuna aici cum poti afla o parola de yahoo stocata pe un computer (poate fi folosita metoda si de persoane rau-intentionate)
si
2. de unde stiu eu ca tu nu vrei sa-i furi parola prietenului fiindca esti (de ex.) geloasa ?
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
Chiar asa, cum as putea sa demonstrez ca vreau sa-i fur parola ?
Poate era mai bine sa va spun ca mie mi s-a intamplat asta si ca e vorba de emailul meu ?
Joxy nu iti ramane decat sa ma crezi pe cuvant, declaratie pe proprie raspundere ?
Multumesc mult. Vestea este buna. Mai e cineva care m-ar putea ajuta ?
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)