Gravidute prin FIV

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor valoarea este 1510.3,draguta de Ana(asistenta) mi-a spus ca stau foarte bine ,pentru o saptamana au disparut temerile,acum o sa avem emotii martea viitoare la ecograf.
Adina data probabila a nasterii o avem in aceeasi zi
Va pup pe toate si va multumesc.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://bd.lilypie.com/Kwpzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

madalinafelicitari

de sheri cine stie cum e?? nu-mi raspunde la tel.!!!!

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Madalina felicitari! Gandeste pozitiv si o sa fie bine pana la sfarsit

Dream 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Madalina, brvao! ma bucur mult ca te-ai linistit si tu! o sa te convingi si la eco si apoi totul o sa fie bine!

Noi am revenit de la dr. Bebe are deja 3.200 kg +/- 300gr, si colul meu inca rezista bine! mai merg o data pe 22 si apoi pe 24-25 luam calea Bucurestiului. Am facut si analiza pt streptococ B si e negativa, slava Domnului!

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 16 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Bravo Madalina!!! Ai vazut ce coincidenta sa avema aceeasi data a nasterii. Doamne ajuta sa fie bine!! Eu ma duc joia viitoare la ECO, de fapt mi s-a spus sa ma duc de marti insa nu pot atunci. Ufff!! De-ar trece timpul asta mai repede....

Mergi la inceput

Buna seara gravidoase!
Ma vaitam ca nu am simptome,azi am dormit aproape toata ziua si as dormi in continuare,au inceput sa ma doara sanii dar nu foarte tare si am avut pt prima oara o senzatie de greata,nu mai pun ca am o foame la jumtate de ora o ora treb sa pap ceva.
Va pup pe toate.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicuce mare e Filip. Daca nasti pe 28, o sa fie cam la 38 de sapt.?
madalinasper sa nu incepi cu greturile, ca-i groaznic!

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Neata -ute

Andicu mai asa de putin si bebe Filip pare destul de dezvoltat si pregatit pentru intalnirea cu Mami si Tati. ca totul sa mearga bine, sa ai o nastere usoara si sa te bucuri de un copil sanatos.

Cellu esti bine? Nu ai mai scris demult...Maine mergi iar la control?

Eu m-am cam speriat aseara si chiar am luat un paracetamol. Am stat mai mult pe spate si la un moment dat m-au luat niste dureri/intepaturi in partea dreapta. Parea ca vin de la ovarul drept si se lasau si pe piciorul drept...La palpare am simtit ceva ca o "galca" mica si eram foarte tensionata. Ati patit vreuna ceva asemanator? Durerile erau suportabile dar...Sa fie doar ligamentele sau o fi altceva? De-abia luni ma duc la eco si iar am inceput sa tremur de frica...

Dream 11+

Mergi la inceput

Dream nu te speria si eu mai patesc ia cate un no-spa sau un supozitor cu scopantil si stai linistita.Bafta maine la control.

Madalina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Dream si pe mine ma inteapa citeodata ovarul drept, in primele saptamini chiar mai rau, dar iau cate un No-spa si stau putin intinsa. Se pare ca e normal dupa toate prin cate au trecut saracele ovare. Eu mai am si cate o senzatie de presiune puternica dar incerc sa stau in pat si trece.
Azi e prima zi in care parca nu mai am asa senzatie de greata si chiar am avut pofta de mancare. Uraaa dau de .

mona 10 +

Mergi la inceput