Gravidute prin FIV

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by andicu

Hellooo, am revenit!

Ultimele noutati despre noi: Bebe are in jur de 3.400-3.500 gr, placenta deja e cam imbatranita, lichid inca e destul, colul mai are cam 1cm si un pic si e inca inchis- cu alte cuvinte, bebe e pregatit sa iasa la lumina, dar mai rezist pana saptamana viitoare. Probabil ca plecam duminica la Buc . si m-au sunat si de la Euroclinic si luni ma duc sa ma vada dl dr inca o data. S-ar parea ca am sanse 90 % sa nasc pe 27 , nu 28 (asta daca nu se grabeste bebe).
Sfatul dr mele e sa cam stau prin pat, ca sa nu ma trezesc ca sar randul la nascut...da' pana maine mai las si eu loc de o pizza, si o ora de stat la aer.

Va pe toate!

Andicu sapt.38Filip Gabriel
AMR 6 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

SA FIE DD CU VOI!!

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Se pare ca SHERI a facut cerclajul!!! Sa-i tinem pumnii sa nu aiba contractii si sa treaca cu bine peste el!!!

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Andicu stai linistita pana pleci la BUC,prietena mea era prog sa nasca pe 02.04,dar al ei flacau s-a grabit si a venit cu 2 zile mai devreme,nu se stie niciodata cand vor ei atunci vin.Tinem pumnii pentru marea intalneala cu bebe Filip
Sheri tinem pumnii sa va fie bine.
toate

Madalina 6+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Sheri iti tin pumnii pt astazi
Andicu ma bucur ca totul merge bine,mai ai putin si iti vei tine flacaul in brate.
Medamaya felicitarii ince odata,vei merge in aceeasi zi cu mine la echo
Aniast iti mai spun inca odata frumoasa burtica
Pussiciloe ce mai faceti???
Madalina cum te mai simti??Acum cand te mai duci la echo??
la toate mamicile si toti bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Aurel-Cris pe 17.07 voi merge la Giulesti la eco,dar intre timp ma voi duce pe 3.07 la un eco in Ploiesti,in rest am ameteli ca de obicei si in plus au venit greturile,dar una peste alta nu ma plang de loc,din contra sunt fericita ca simt ca sunt gravida.Inca nu ai curaj sa-ti pui semnatura de graviduta?Multi

Madalina 6+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Andicu , de-abia astept sa ne povestesti cu nasterea ! Mai ales ca si eu o sa nasc la Euroclinic, sunt de doua ori interesata !

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Salutare fetelor! M-am intors si eu de la ECO si se pare ca totul decurge normal si simburelul e bine prins si in pozitie foarte buna. E bine m-am mai linistit putin iar eu simt ca parca am mai cistigat o batalie. Urmeaza sa ma duc din nou pe 9/07 sa vedem cum evolueaza. Doamne ajuta sa ma vad odata macar prin saptamina a 12-13-a cu bine. Cind urmam procedura FIV mi se parea ca daca o sa vad un test pozitiv la sfirsit gata, pina aici au fost chinurile. De unde sa stiu eu ca abia dupa incep grijile. S-a prins unde trebuie micutul? O sa reusesc sa duc sarcina pina la capat? Oare fac totul cum trebuie? Sper cu ajutorul lui D-zeu sa trecem cu bine de toate.
Andicu ce bucurie si ce emotie trebuie sa fie in sufletul tau acum cind ai ajuns la capat de drum cu bine!!! Nastere usoara si tot binele din lume!

6+
http://bd.lilypie.com/MVJYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilou spune:

Dragelor,

Am fost ieri la eco si amandoi bebeii sunt bine.
Cel mic a ajuns la 7 mm si cel mare la 1 cm. Amnandoi au activitate cardiaca, le-am auzit si bataile inimii. Ma mai duc peste o saptamna sa vedem evolutia.
In rest sunt bine fara greturi sau alte probleme ale sacinii.
Voi vad ca sunteti bine. Ma bucur pentru Adina ca s-a mai limistit dupa eco, chr si pentru o zi.. Si eu m-am linistit dar tot doar pentru o z c deja ma gandesc cum sunt dca sunt bine si uite asa.

Felicitari pentru cele mai noi reusite si sa aveti o sarcina usoara si sanatosi.

Va pup si multumesc tuturor celor care sunt langa mine.

Ioana7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Andicu bafta multa la intilnirea cu minunea si abia asteptam povestiri de dupa
Eu azi am fost la un eco aici in Craiova, ca mi se parea mie ca ma doare prea rau pe jos. Bebeii sunt bine, erau tare vioi, dar am o usoara decolare a placentei asa ca trebuie repaus la pat cat mai mult. Asta e , experimentez noi pozitii in pat de plictiseala
Va sarut si va doresc sa treceti cu bine de cadurile astea

mona 11 +

Mergi la inceput

aurel_crisfacem bine! fara tati, dar avem bunica care ne face toate poftele din lume
Adina1967ma bucur ca sunteti bine! cu grijile...e aproape un an decand Auburn , acum mamicuta, atunci proaspata possoare de II imi explica ca fiecare etapa are grijile ei. Sincer nu am inteles-o...mi se parea ca daca esti , numai ai nicio problema........se pare ca nu e asa deloc! Dar din ce am trait eu pana acum... cu tot cu pat..aceasta e cea mai frumoasa perioada din viata mea!
Mariloubravoooooooooo!
delfieu zic sa stai cuminte, deplasarea se rezolva, daca crezi ca ajuta cumparati o perna de alaptat sau de gravide..poti sa diversifici pozitii cum vrei!!

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput