Gravidute prin FIV
Raspunsuri - Pagina 10

andicu spune:
andicu spune:
 Mihuta , Erika bine-ati venit! o sa va treaca Pussi pe listuta cand apare!
Sarcini usoare si bebei sanatosi! apropos, numele lor sunt taaare frumoase! 
'Neata de la noi! 
Azi ne-am trezit mai pe la 9 si ceva, mai tarziu decat de obicei, dar era racoare si bine si cred ca de-aia am lenevit mai mult. Sunt fericita ca nu prea imi mai e foame, asa ca mananc mai rar si intre mese numai ce e bine  . Bebe isi agita piciorusele si imi face galme pe partea stanga, de zici ca are burta mot in partea aia!
. Bebe isi agita piciorusele si imi face galme pe partea stanga, de zici ca are burta mot in partea aia! 
Andicu
 36+
36+ Filip Gabriel
Filip Gabriel  AMR 14 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

Adina1967 spune:
Adina1967 spune:
 Mihuta, Lub-erika  bine ati venit printre noi si sa aveti parte de sarcini usoare si bebei sanatosi!
Ciarli bravo, esti tare norocoasa. Sa dea Domnul sa te bucuri de ingerasii tai toata viata si sa fie sanatosi!

pussi spune:
pussi spune:
 chiarli felicitari 
 !! sarcina usoara si BB-ici sanatosi care sa stea cat mai mult la mami in burtica
!! sarcina usoara si BB-ici sanatosi care sa stea cat mai mult la mami in burtica
Mihuta, erikabine ati venit, v-am trecut pe listuta!

Azi merg la eco.... si am mai slabit un kg.... am mai putin cu 4 kg. fata de cand am ramas!
 am mai putin cu 4 kg. fata de cand am ramas!
PUSSI
 14+
 14+ 
 din care unul
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

madalina28 spune:
madalina28 spune:
 Mihuta,Erika bine ati venit sarcina usoara cu bebei sanatosi.
Pussi tinem pumnii maine la eco,sa stii ca si eu am slabit 2kg de cand am ramas,dar eu nu am greturi si de mancat mananc cat 5
Madalina   5+
5+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://bd.lilypie.com/Kwpzp3.png

dream1971 spune:
dream1971 spune:
 Mihuta, Erika Bine ati venit!!! 

printre noi. Ma bucur sa vad burtici mai mari care ne pot impartasi din experienta lor de pana acum.
 printre noi. Ma bucur sa vad burtici mai mari care ne pot impartasi din experienta lor de pana acum.
Andicu nu neglija mancarea acum. Bebe are nevoie de energie multa acum. Ai tu timp dupa...
Pussi mult success la eco. Poate afli ce e si celalalt bebica! Si eu am slabit 3 kg chiar daca nu am
 Poate afli ce e si celalalt bebica! Si eu am slabit 3 kg chiar daca nu am  niciodata. O sa ai timp sa si pui...Important este ca
 niciodata. O sa ai timp sa si pui...Important este ca  
  sa fie bine.
 sa fie bine. 
Dream  11+
 11+

andicu spune:
andicu spune:
 Pussi, inseamna ca o sa arati beton pana la sfarsit, chiar daca o sa ai burtica mare! 
Fetelor, cu slabitul nu va faceti griji! aveti timp sa puneti pe voi mai tarziu! si cand ma gandesc ca eu am pus 4 kg in 3 luni...
Eu azi am mancat lapte si cirese+caise! n-am chef de mancare gatita deloc! mai stau vreo 2 ore si mai vedem!
Andicu
 36+
36+ Filip Gabriel
Filip Gabriel  AMR 14 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip

loub_erika spune:
loub_erika spune:
 multumesc de primirea calduroasa,sunteti niste scumpe...sa stiti ca si eu in primele sapt. am slabit c-am 3 kg. dar acum sunt in 18 sapt. si deja am pus 4kg. dar inca sunt in grafic,asa ca succes si voua in continuare!!mie una nu mie frica daca am sa pun mult,ptr. ca am vazut la soramea,sa facut tripla si a dat repede jos,ca a alaptat!! 18+ Angelina
18+ Angelina

Moniland spune:
Moniland spune:
 Fetelor, si eu vreau aici  . Cred ca ar fi timpul ca am stat destul la subiectul FIV...
. Cred ca ar fi timpul ca am stat destul la subiectul FIV...
Tare ma bucur pentru voi si va doresc sarcini usoare si sanatoase. 
Multi pupici la toate fetele, viitoare mamici. 
Monica

loub_erika spune:
loub_erika spune:
 monica,de cat timp incerci sa faci un bebe...,nu ai reusit inca,sau am inteles eu gresit?! Ma uitam acum la pozele tale ,sunt foarte frumoase...! 18+ Angelina
18+ Angelina