CARNEA DE VITA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by adita

multumesc karina. eu credeam ca nu se recomanda carnea tocata fiindca se foloseste la chestii mai nesanatoase(carnati, hamburgeri), nu fiindca ea in sine ar fi mai nesanatoasa decat cea netocata. asa ca imi inchipuiam, ca atata timp cat o folosesc doar la chestii neprajite si necondimentate e ok. se pare ca m-am inselat. deci ar trebui tocata abia dupa ce a fiert. asa procedezi si la perisoare?

adita, eu nu prea fac perisoare, ca mie nu-mi plac. Dar din cind in cind mincam la socrela ciorbita cu perisoare facute clasic. Nu strica, daca nu faci din asta un obicei. Eu totusi pina la 3 ani am evitat cit am putut sa-i dau lui Bogdan carne tocata cind era cruda. Socrela facea sarmalute si ciorbita cu perisoare cu carnea fiarta si apoi tocata. Dar acum, sincer, Bogdan maninca mincarica facuta in mod clasic. Dar acest lucru se intimpla doar la sarbatori (Paste, Craciun, zi de nasteri, nunti, etc).


Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Carnea va fi foarte frageda si daca o dati la cuptor la foc foarte mic (macar trei ore).

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Cand este vorba sa folosesc carnea de vita pentru ciorbe si alte mancaruri mai mult fierte ma ajut cu succes de oala sub presiune. Cand este vorba de fripturi, eu portionez carnea felii mai groase, cam de 2-3 degete grosime, si le prajesc la foc mare in unt cam 2-3 minute pe fiecare parte in asa fel sa prinda crusta, carnea in interior fiind nefacuta. Apoi pun bucatile in tava pentru friptura si dau la cuptor la foc moderat , cu toate legumele si condimentele adecvate fripturii de vita.Iese de fiecare data frageda in interior deoarece si-a pastrat sucul prin crusta facuta la foc tare la inceput.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

uite am gasit ceva:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66157&SearchTerms=Gratar

de-ale gurii


Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

inca ceva:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62792&whichpage=1&SearchTerms=Gratar

de-ale gurii


Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput