FIV in Ungaria 17

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

CHIARA chiar ma interesa parerea dr. Z despre progesteronul inj. Mie mi-a dat progesteron pt ca i-am cerut eu, spunandu-i ca am auzit ca aceste injectii pot creste sansele de reusita. Nu mi-a zis nici ca nu-i asa, nici ca n-ar fi absolut necesar. Eu chiar am vrut cu tot dinandinsul sa le fac insa am avut ghinion ca in ziua punctiei nu se gaseau la farmacie si am inceput sa fac a doua zi dupa ET. Cu toate astea, nu a ajutat si cred ca mai rau a facut, ca eu m-am tot gandit ca daca din cauza ca n-am facut de la inceput inj n-o sa-mi reuseasca si poate m-am stressat in plus.
Tu insa incearca cat poti sa nu te gandesti decat la lucruri frumoase, sa fii relaxata pt ca conteaza f. mult, dc pana si dr. a recunoscut ca psihicul are un rol f. important.
si ai grija de tine si de puiuti

ANDICU Iti doresc sa ai parte de o nastere usoara si refacere rapida! pentru tine si pentru bebe Filip

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

TUCULUCU - UAU 9 embrioni!! sigur macar doi din ei o sa fie f. buni si vor fi viitori tai bebelusi!
Ref la ce ai intrebat-o pe Chiara, si eu am facut metypred si cred ca e tot una cu metylprednisolone , este pt scaderea anticorpilor ca sa nu respinga organismul embrionii, crezandu-i corpuri straine. Se da pana in momentul presupusei nidatii. Si aspirin protect este pt o buna vascularizatie a uterului. (pt. imbunatatirea circulatiei sangelui)
Fetelor, daca am spus prostii, sa ma corectati voi.

MAGDUTA - Asteptam vesti bune si de la tine!

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicu&bebe Filip

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

!sunt in prima pauza pe ziua de azi. tuculucu, ai avut un rezultat foarte, foarte bun, 9 embrioni este mai mult decat necesar pt o reusita. iti doresc sa fie norocul de partea ta in continuare! in legatura cu metypred-ul si aspirin protect, a raspuns foarte bine ioana. da, si eu am luat dupa punctie doxiciclina 3 zile. intr-adevar, despre progesteronul injectabil nici un studiu serios nu spune ca ar imbunatati sansele la fiv, totul depinde de calitatea embrionilor, numarul lor si receptivitatea endometrului. dar cum la mine este a 4-a incercare, am zis sa suflu si in iaurt! desi, la prima incercare nu am primit si tot s-au prins (faptul ca s-au oprit din evolutie la 5 sapt. se datoreaza defectelor embrionare, se pare), la fiv 2 am primit si nu au catadicsit sa se prinda, iar la fiv 3 am primit deasemenea dar, din pacate iar s-au oprit din evolutie la 7 sapt. asa ca, dupa istoricul meu, tind sa-i dau dreptate dr.-lui zadori.
andicu, tin pumnii sa mearga totul foarte bine.
magduta10, bafta cu carul!
pussi, ioana p76,daniela 76, moniland, dariaioanaxx

Mergi la inceput

HAI ANDICU HAI BEBE FILIP

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

S-a nascut bebe Filip la ora 10.50 am, 3.530gr, 50 cm, apgar 10. suntem bine amandoi si va pupam.

SMS andicu

Felicitari mamicoo

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

ANDICU FELICITARI MAMICO!
BEBE FILIP, BINE AI VENIT PE LUME!

Va doresc tot binele din lume, sa fiti sanatosi si fericiti!

Ioana
poze szeged

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

bine ai venit pe lume bebe filip
sa fii sanatos si sa le faci parintilor multe multe bucurii,i-ai facut cei mai fericiti parinti din lume

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Felicitari mamicii fericite dar si taticului!

Bb Filip un copilas perfect dupa toate datele!

Poate din fetele care sunt acum la Szeged il anunta cineva si pe Zadori,cred ca se va bucura tare!!!

Mergi la inceput

cenusareasa te rog frumos sa nu te superi pe mine, dar cred ca mai bine ii lasam Andicului bucuria de al anunta personal pe dr. Zadori! Asa se cade

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput