Ce produse folositi pt. nervi/stres/oboseala?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Tzuni: ai dreptate, grapefruit si alte citrice consum zilnic, sunt energizantele(si nu numai) mele doar ca acum nu mai este suficient.
Kariguld: despre ce inseamna alimentatie sanatoasa stim cu totii dar uneori nu este suficient.

Multumesc tuturor

Rog un moderator sa inchida sub. ca sa nu mai incurc(sa nu mai rapesc din timpul fetelor), am inteles ce pot folosi. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Foarte bune pentru starile de stres sunt capsulele cu sunatoare. Pe mine m-au ajutat enorm .efectiv te linistesc. Acum le iau ocazional, cand sunt agitata inainte de culcare, dar in perioade stresante, luate cate 3/zi au efect garantat.

Mergi la inceput

Multumesc Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Darria, e bun subiectul, poate nu ar trebui totusi sa il inchizi - imi cer scuze ca iti fac sugestia asta. e posibil sa mai apara sfaturi, informatii, idei interesante pe parcurs.

un alt remediu pentru oboseala post-partum si mai ales la mamicile care alapteaza poate fi o pastila pe zi de Omega-3. eu am inceput sa iau acum o saptamana dupa ce am citit tot aici pe site. nu imi dau seama insa daca ma simt mai energica de la pastila sau de la faptul ca am reusit, totusi, sa dorm mai mult zilele astea. ideea e ca fetele care au luat omega-3 spun ca ajuta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Bine Conchita. Daca este util si altcuiva atunci poate fi lasat deschis
Vroiam doar sa nu mai incurc prima pagina cu el si sa nu mai rapesc din timpul fetelor pt. raspunsuri.
Multumesc pt. ambele idei

Mergi la inceput