Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
alina023 spune:
Carmilia, nu-ti face griji. Mai cunosc eu pe cineva....care habar nu are cu cine va naste (stiu sigur ca vreau sa nasc la Polizu). Poate maine ma edific si eu pt ca merg la o doctora recomandata de soacra mea (cica ar fi asa cum imi doresc eu sa fie medicul cu care voi naste). Despre cum am sa nasc....in mod sigur nu va fi naturala fara anestezie. Daca va fi naturala va fi cu epidurala si daca nu...cezariana (desi nu-mi doresc neaparat asta). Si daca astea doua nu se pot realiza.....eu nu nasc dom'le!
. Vad eu cum fac...![]()
Angelique, ma bucur ca ai o zi de nastere speciala. E asa de frumos sa vezi cati oameni isi amintesc de tine... Felicitari, draga mea!
Laura, listuta arata minunat. Si va arata si mai bine cand vom incepe sa punem carucioare albastre sau roz
.
Iepurila, stai linistita. Daca tu simti ca esti insarcinata si ca este bine....asa va fi. Deocamdata sarcina este prea micuta ca sa se vada usor la echo. Iti tin pumnii sa te linistesti cat mai repede si sa fie totul bine.
Alina
13+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
carmen e spune:
Angeliq - LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa sa si o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.
Carmen
7+
mav spune:
Laura, e frumosa lista, ai muncit asa mult la ea!
Nici eu nu stiu unde/cu cine o sa nasc. Astept sa treaca primul trimestru de sarcina si odata cu el sper ca si problemele si apoi abordez problema cu dr.T (cu care merg inainte deocamdata). Intre timp, nu ma mai gandesc, nu ma mai stresez, nu mai vreau nici echo, nici parerea altui dr. Mi-am propus sa ma bucur de sarcina asta, impreuna cu tati, cu Sebi si cu voi, bine-nteles!
Flaviutza, am citit despre Alexia la poznasi
(v-am vazut si in poze), pacat ca n-ai mai scris de mult timp acolo.... Te simti bine?
Carmilia, o sa verific pe email. Nu te mai agita, nu esti iresponsabila!
Iepurila, parerea mea este ca esti insarcinata, e mult prea devreme pt echo (UM 5 mai>> ai 5s+ si DPN=9feb), endometru gros era si daca avea doar 10mm, asa ca 15mm e si mai si+ toate celelalte semne descrise de tine.... poti sa te bucuri si sa ai mai mult grija de acum incolo de tine (ah, atatea drumuri....)!
7+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Carmilia spune:
Iepurila,nu vrei sa te duci sa faci un BHCG?Si altul peste 48 ore?Mi s-a zbarlit parul cand am citit "extrauterina" si "pete maronii".Am retrait momente de acum 3 ani
...La eco se vede un pic mai tarziu,dar analiza sangelui e foarte relevanta de timpuriu.Nu vreau sa te sperii,sa dea DD sa nu fie nimic rau,sa ai un bebe sanatos si sa te bucuri de el
Carmilia
10+
zeririlouiza spune:
Buna zuzelor, in primul rand la multi ani Angelique, tot ce-ti doresti, o sarcina usoara si un bb sanatos.
Ma bucur ca nu s-a intamplat nimic in acel accident, mie imi este groaza de ele si de tampitii care circule pe sosele, eu fac naveta ploiesti bucuresti zilnic, deci va inchipuiti cate imi vad ochii.
Si mai vroiam sa-mi impartasesc o bucurie cu voi, am fost sambata la eco, bebe este acolo unde trebuie, mie imi era frica de asta sa nu fie bine amplasat, cu ocazia asta am aflat ca sunt gravida in 7 saptamani si 5 zile astazi, are bb 11,4 mm, si inca ceva i-am auzit inimioara cum bate imi venea sa plang de emotii si bucurie.
As vrea sa scriu si eu mai des, sper sa am mai mult timp, pana atunci va pup pe toate si sarcini usoare
Si apropo mi-am adus aminte, am citit ca in aceasta perioada scade libidoul, cel putin in primul trimestru, credeti ca as fi anormala daca la mine nu este asa, bine ca nu exagerez cu , si nici nu mai facem la fel de des ca vreau sa fiu precauta.
Sper ca se va trimite acest mesaj, ca am mai trimis unul la 11 si ceva si nu s-a moderat
Zeiri Louiza
iepurila spune:
Va multumesc fetelor pt raspunsuri si sfaturi.
Carmilia, cred ca acum ar fi irelevant testul de sange, daca am facut gravibinon-ul.
Stau cumintica si astept.
Va pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
an-k spune:
Buna
Nu am citit nimic din ce s-a mai scris, din lipsa de timp, nervi, griji... dar de ieri sunt tare bucuroasa, am fost la eco si samburica se pare ca este foarte bine are 3,5 cm si 11 saptamani, avea manuta in dreptul fetei, la gurita probabil
, si i-am ascultat si inimioara, peste doua saptamani vom face si triplu test. Burtica (ca sa nu-i zic burtoiul) cresteee de nu-mi vine sa cred, imi tot propun sa fiu mai atenta cu alimentatia dar nu prea reusesc
. Ieri am dat si 3 examene, ca eram restanta- daca am fost bolnava... am facut bine bine, asa cred. Iar acum sunt mult mai relaxata si voi intra mai des.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Carmilia spune:
Iepurica,revin cu datele exacte:prima eco la 35z(5s)-nimic,a 2-a la 39z(6s),se vedea "ceva" in uter,a 3-a la 43z(6s),se vedea sacutul,a 4-a la 57z(8s),"embrion viabil",a 5-a la 62z(9s),bebe cu inimioara.Simptomele,sunt,din pacate,comune,pt.perioada de inceput, pt.o sarcina normala,extrauterina,sau oprita in evolutie.Fii optimista si incearca sa nu te gandesti la ce-i mai rau.Pupici.
Carmilia
10+
Shobo spune:
iepurila , si eu zic ca e sarcina, endometrul pare mare.. la mine cu UM 12 mai s-a vazut la echo ieri sacul amniotic doar. avea 5mm
. asta am vrut si eu sa stiu inainte de plecarea in vacanta pt 2 sapt, ca nu e extrauterina. m-am linistit. dar e posibil ca la mine sa se fi vazut fiindca sunt la a 2-a sarcina, oare? posibil.. caci burta mi s-a umflat deja rpd fata de prima sarcina, nu stiu de ce.. plus ca eu cred ca am o ovulatie f timpurie, cred ca ziua 9-10... si probabil ca sunt zile mai multe de la conceptia respectiva si de aceea s-a vazut.
carmilia, eu am scris mai sus ca sunt la dr Tutunaru, cel cu care am nascut ff bine si primul copil. merg tot pe mana lui, bineinteles. chiar s-a bucurat ieri cand m-a vazut intrand in cabinet... desi asteptasem 2 ore
si m-a intrebat "doar nu esti gravida?" zic ba da
... si a ras.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
in 5 sapt (DPN 18 febr)
mav spune:
Carmilia, mi-ai dat de lucru.... ca ai salvat poza pe care ai scanat-o ca pagina word... am incercat s-o editez (am salvat-o marita .gif), dar pt ca pe yahoo nu poti incarca decat ce e in format jpeg, pe moment n-am avut alta idee, decat sa fac foto la imaginea de la monitor (fara blitz, dar tot am surprins radiatiile) si de aceea s-a pierdut din claritate.
Totusi, am reusit sa-ti fac album pe contul comun, uite aici.
Daca ai camera foto digitala, de acum incolo, poti sa renunti la scaner si pur si simplu sa faci foto la... foto.![]()
Te-oi fi ametit, dar ma grabesc tare, mai am mult de lucru azi....
Edit: nu copiasem bine adresa, am rezolvat acum. E dragut bebelicul tau, la 9 sapt!!!!!
7+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)