Mamici de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Simo
Tudu s-a obisnuit cu prezenta lui Bogdanel,as pputea spune ca s-a prea obisnuit .Cind il alaptez e prezent linga mine si vrea sa ii dea pupici .Il apuca de cap si ii trage tzitzi din gura si .Ii numara degetelele de la picioare (asta pt ca si lui ii place sa i se faca acest lucru) .Cind il aude plingind imediat se duce linga patut .Azi au indraznit amindoi ceva mai mult de atit .Eram la baie si Bogdan a inceput sa scirtiie .Cind am iesit am ramas socata cind i-am vazut pe cei mari in patut linga coca ,iar asta micu tacea din gura .Doar citeva secunde a durat ,pina am facut si eu un ... mic .

Nu mai stiu cine spunea de urocultura si analiza de secretii vaginale ,eu va sfatuiesc sa le faceti ,mai ales daca doriti sa nasteti natural .Anya ar putea sa va explice mult mai bine de ce .Mie mi-au facut dupa nastere o analiza a lohiilor si mi-au gasit stretococul beta-hemolitic .De aceea si eu si bb am facut 7 zile ampicilin

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mersi pt pupici si flori, si de la noi pt fetele dragi.

Bebe2 va dormi separat la ea in camera, asa am facut si cu Victor, asa vom face si acum. In primele zile il mai luam cu noi in pat cand cedam nervos (sau adormeam cu totii in timp ce-l alaptam), dar dupa o noapte de razboi psihologic am reusit sa-l facem sa doarma numai la el.

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gabi ma bucur ca e liniste si pace la voi, cred ca ti se topeste inima cand ii vezi pe cei "mari" avand grija de Bogdanel .

Olgutza daca "no offence" era pt mine, bancul asta face parte din primele conversatii ale noastre 9el mi l-a zis), cand se baga iubi in seama pe la mine ...si la gluma zau ca tin

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

La noi bebe o sa doarma cu noi in camera, pt ca doar pe asta o avem. Daca as fi avut posibilitatea, cred ca as fi aranjat un loc pt ea separat, o camera unde sa se invete sa aiba locul ei. Pentru moment o sa trebuiasca sa ne invatam asa...toti 3. Mai greu pt tati cand o sa se trezeasca sa se duca la munca.

Denisa Maria
Mai sunt 7 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Simo, nu stiam c-are asa vechime bancu. cat despre simtzu umorului, chiar daca el exista, niciodata nu stii cum reactioneaza fiecare dintre noi. si mai bine-mi iau masuri de precautie.
ideea era ca io m-am cocoshat de ras, mai ales ca-mi suna in urechi varianta orala a lui.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">34+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Olgutza daaaaaaaaa....cu accent are mult mai mult farmec bancu asta. Si eu m-am cocosat de ras cand mi l-a zis ...Desi (si na! ca iar il laud) el sa chinuie sa vorbeasca cu accentul ala, ca nu il are in dotare.

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Al meu are exact accentul ala cand se chinuie sa vorbeasca in romana! O sa il pun sa imi recite bancu'!

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ai vostrii vorbesc romana?

De unu m-am convins dar tu Mada zi-mi si mie cam cata romana stie al tau? Asta ca sa-l mai enervez pe al meu putin.

Aseara i-am zis "beeeey, o sa te injure copiii in romana zimbind si tu nu o sa stii!"

Bine stie si el anumite cuvinte si expresii (pisica, pis pis, numara pana la zece, n-am chef, ce faci, bine etc), dar cand vorbeste e moldovean rau. Adica ce faci il pronunta Shi fashi? Zece este zeshe Il pup cand il aud ca tare scump e el cum se chinuie sa pronunte romaneste.

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Pei si_al meu tot ca al tau! Buna ziua!, Ce face?, Mi_e "mic" somn! (nu face frate diferenta intre mic si putin nici sa_l bati!!) La inceput mai facea eforturi isi luase un ghid de conversatie, una alta .. Acum !
Ideea e ca pentru el e mai usor ca romana seamana cu franceza/spaniola si intelege aprope tot, dar ca sa vorbeasca e alta poveste!

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

helou frumoase burticutze
Antosa treaca
Simo,eu nu ma panichez de la analize-tu ai zis ca-s bune,dar asistenta de la med.de fam. a zis ca tre sa merg la gine,ca pare o proasta functionare a rinichilor-dar eu nu am nimic...ar fi fost mai usor sa-mi dea sa fac o urocultura-dar le costa
Si de ce spuneai tu ca nu poti face peridurala?e ceva in neregula?
Anya,spune-mi te rog pana cand sa-i dau vigantol lui Iosua?felicitari pentru printzesa frumoasa
Cineva intreba mai inainte daca mai are cineva inafara de leucoree si o scurgere gelatinoasa alba?ei bine si eu am,si voiam si eu sa va intreb daca se intampla asa ceva si la voi?si uneori,dar rar,mi se pare ca tamponul zilnic e putin colorat galben spre roziu-dar slab...oare ce poate fi?
Luna,ma chinui de un secol,sa-ti spun de o crema care mi-a adus-o o prietena din Anglia,se numeste SUDO-CARE-parca,eu am avut si la Iosua,e super buna,pentru orice,cand era oparit la fundulet si il dadeam putin,imediat trecea....din cate am citit eu pe ea e pt. multe intrebuintari sa zic eu,sunt cam obosita si ma exprim cam aiurea.
In rest va pupik pe toate

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 33+
poze Iosua

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput