Mamici de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Luna la noi bb va dormi in camera noastra, pe motiv ca avem doar 2. probabil ca cel care va migra in sufragerie va fi la un moment dat taticul care nu va mai rezista la servici dupa multe nopti nedormite. sau poate vom avea un bebe cuminte care o sa doarma noaptea. :)

+30 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Luna, la noi bebe o sa stea la el in camera, dar eu o sa dorm cu el acolo. De aceea am si pat mare. Sotul s-ar putea sa stea cu noi la inceput, dar dupa ce ne acomodam o sa doarma in camera noastra, ca o sa inceapa serviciul. Eu stau cu bebe pana cand o sa-si faca un program, apoi ma mut inapoi in dormitorul conjugal cu un baby-phone la cap, probabil.

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 20 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

luna bbe o sa doarma cu noi in camera in patutul lui :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Andicu pentru picioare umflate, eu la prima sarcina ma dadeam cu Lioton Gel dar nu trebuie sa abuzezi, 1-2 masari pe zi.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bb va avea camera separata, iar eu voi dormi cu sotul la noi in dormitor. Eu nu vad nici un avantaj sa dorm cu bebe in camera, ci din contra, vad doar dezavantaje. Cred ca imi scapa ceva.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si la noi tot cu noi in camera, mai avem o camera dar e la parter deci iese din discutie momentan, nu ne-am decis ce se intampla in viitor. Camera noastra are o forma ciudata, are ca o nisa si acolo e locul lui bebe. Eram doar curioasa voi ce solutii ati gasit.

Mersi pt raspunsuri.

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

O doamna intra la farmacie si îi cere farmacistului arsenic. Farmacistul intreaba: - Doamna, la ce va trebuie arsenicul?
- Pentru ca sa-l omor pe sotul meu!
- Doamna, nu pot sa va vind arsenic pentru acest motiv, imi pare rau.
Doamna scotoceste în poseta si scoate o fotografie cu sotul ei care facea dragoste cu sotia farmacistului.
Acesta se uita la fotografie si spune: - Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta.

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

m-am intoars si eu. am facut curatenie si am mai si spalat o tura. foarte harnica am fost azi.

ashera nu mai fi suparata ca tu o sa primesti doar haine noi.

anto un si de la mine sa te simti mai bine.

luna si eu il verificam pe alex la inceput sa vad daca respira. acum sper ca nu voi mai fi asa de stresata.
la noi din lipsa de spartiu, avem doar 2 camere bb1 va dormi cu tati si bb2 cu mami, iar dupa o luna poate facem rocada adica mami cu tati

nico29+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Mada, tu o sa ne spui daca ceaiul din coditze de cirese chiar functioneaza . Luna, nu vreau sa doarma bb cu noi in camera (si in nici un caz cu noi in pat, cum am mai auzit !). O sa fie in camera separata, probabil primele luni voi dormi eu in camera lui. Dupa, il las singurel si folosesc un baby phone. Cel putin asa e planul .

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

halou!
am o lipsa de energie, ceva de speriat! as manca ceva bun, da nu'sh ce...da ce e prin casa nu ma satisface.
diseara ma'c sa-mi patutzu, in sfarsit! trebuia sa-ncep cu ceva.
patutz care va sta, cu tot cu bebe, la noi in camera, pana pe la anu pe vremea asta, probabil; am reusit sa renovam doar 2 camere din 3, adica dormitorul nostru si sufrageria, asa ca pana la vara ailalta speram sa punem la punct si dormitorul mic - asta in ideea ca poate s-o marita si cumnata'mea si-o elibera ringu, ca nu-mi suradea sa-i fac ei camera! (cea a dracu pot sa fiu, nu?! ) oricum, nu stiu cat se va obisnui bebe sa doarma cu noi, pt. ca va adormi singura acolo, cu radio mergand, si io cu baby-phonu dupa mine.

si daca tot va arde de bancuri (no offence!!):

Un arab la aeroport:
- Name?
- Abdul al-Rhazib.
- Sex?
- Three to five times a week.
- No, no… I mean male or female?
- Male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn’t that hostile?
- Horse style, doggy style, any style!
- Oh dear!
- No, no! Deer run too fast!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">34+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput