Mesaje de pe mailul meu...!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

hmm si eu cred cum a scris Oana_B, ca e un spam pe care il primesc cei din lista ta ca fiind o invitatie din partea ta. Nu stiu cum o fi dat cineva de id'ul tau si de lista ta de contacte.
Si eu am un prieten mexican care nu stie boaba de romana si am primit "din partea lui" mailuri care aveau ca subiect "Cutare te invita pe sex69" sau "Cutare te invita pe video chat"
Si el fiind in address book'ul meu, mail-urile (nespam) primite de la el veneau avand la sender numele lui (pe care l-am trecut eu). Ei, mail-urile astea ciudate veneau avand la Sender adresa lui de e-mail, si nu numele, cum ar fi trebuit. Deci ma gandesc ca nu au fost trimise de pe pc-ul lui, din mail-ul lui. ci mai degraba de pe un site. de catre alte persoane/botzi
I-am spus de problema. Nu m-a prea bagat in seama, dar pana la urma tot si-a schimbat adresa, pt ca primea prea multe spam'uri. Si cred ca am scapat....
A, am primit tot asa invitatii de pe alte site-uri apetisante de la persoane pe care nu le cunosc. deci nu stiu cum or facut rost de adresa mea.

Spune-le sa nu deschida mail'urile respective. Sau daca te tzine.. schimba-ti adresa de email.
Si daca nu te cred cand le zici ca nu tu le-ai trimis invitatii pe site-uri deocheate, inseamna ca nu te cunosc. Si nu-ti face griji pt ce cred oamenii care nu te cunosc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

dearChris exact despre acele invitatii vorbesc si eu si DA,este adresa mea de e-mail si nu numele meu!
Multumesc mult pt. mesaje...cred ca-s spamuri pt. ca antivirusul meu este up-grad-at periodic,de-asta sunt sigura ca se ocupa sotul,acum e plecat din tara si eram disperata...eu nu prea ma pricep la chestiile astea si aveam nevoie de ajutorul vostru!
Deci va trebui sa-mi schimb adresa de e-mail...sa vad daca ma descurc!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Sa va spun ca si eu am avut(sau mai am inca?) o problema asemanatoare, ca tot asa, am dedus dupa reactii, ca aparent ar fi ajuns niste mailuri infectate cu un virus, chipurile expediate de pe adresa mea yahoo, adica am primit eu niste avertismente in sensul asta, insa de la adrese/firme/site-uri ce nu le am in lista de adrese si nici macar nu le-am vizitat o singura data din greseala macar, nici nu aveam cunostinta ca exista; m-am gandit si eu ca o fi intrat vreun virus si mi-am scanat calculatorul desigur bine-bine, n-am gasit absolut nimic...asa ca singura concluzie logica pentru mine, ar fi ca e posibil cumva sa se genereze asemenea mailuri ca si cum ar veni legitim de pe o anumita adresa, originea lor fiind insa alta.
In ultima vreme n-am mai primit asemenea "reactii-reclamatii"...poate o fi depistat careva pe cei care piratau netul in felul asta si i-or fi desfintat? ...pana vor rasarii altii??

Mergi la inceput