despre divort
Raspunsuri - Pagina 2
cici spune:
Multumesc,Amar, se pare ca nu mai are timp deoarece pe 13 are proces.
Sa speram ca nu-i pregateste vreo surpriza sotul ,care numai sot nu i-a fost,dar voi fi alaturi de ea cat pot de mult!
tumpi spune:
Inca poate merge la judecatorie sa studieze dosarul ca sa verifice ce date sunt trecute acolo,asta ca sa nu fie luata prin surprindere la proces.Cu o zi inainte cred ca nu poate sa vada dosarul, ca el e deja scos pt a fi prezentat judecatorului.
Oricum bafta multa verisoarei tale.
In privinta celei de-a 2 pb, asa cum zicea si Gabriela,tb mers la un notar ca el stie cel mai bine.Legal ea nu beneficiaza de nimic,daca era infiata de bunica,iar casa era a mamei,daor cealalta sora beneficiaza.Oricum va fi nevoie de ceva acte intre cele 2 surori,dar asta notarul este in masura sa le spuna.
quote:
Originally posted by cici
Multumesc,Amar, se pare ca nu mai are timp deoarece pe 13 are proces.
Sa speram ca nu-i pregateste vreo surpriza sotul ,care numai sot nu i-a fost,dar voi fi alaturi de ea cat pot de mult!
casuta cu pitici
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
cici spune:
Multumesc tumpi si si tie,poate reusim maine sa vedem dosarul.
Noi ne intrebam de ce se cere audierea si certificatul unui singur copil,cu teama ca sotul ei ar cere in proces copilul ,nu pentru ca l-ar dori,ci in felul asta sa o santajeze sa renunte la pensia alimentara.
Cat despre faza cu casa, stau si ma gandesc ce feste iti poate juca viata uneori.Ea a fost infiata tocmai in scopul asta , sa-i ramana casa si pensia,dar nu stiu exact din ce motive nu a beneficiat de pensie ,acum treaba cu casa e cum v-am povestit-o,iar ea saraca le-a ingrijit si pe bunica si pe mama, mai mult de 10 ani.Chiar si numele cu care s-a ales fara sa vrea dupa infiere i-a adus necazuri deoarece copiii radeau de ea.