Cum sa procedez ?

Cum sa procedez ? | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am nevoie de opinia voastra ! Vrem sa-l botezam pe puiutzul asta mic si parca tot de-a-ndoaselea imi ies toate ! Eu m-am gandit ca mi-as dori sa fie botezat de sora mea ( care mi-e cea mai buna prietena, de altfel, si e o persoana cu un suflet mare iar pe copiii mei ii iubeste tare mult ). La mama nu i-am zis de intentia mea, ca e gura sloboda si imediat da raportul iar eu vreau sa fie surpriza atunci cand le spun de nasit ( ca altfel nu mai are nici un farmec ).Buun... Am facut un drum de Cluj in ideea ca o sa ii rugam pe ea si pe sotul ei sa ne boteze copilasul. Insa ei sunt foarte ocupati in perioada asta ca isi construiesc o casa si tot ture fac in week-end-uri, tot pana la satul ala de langa Cluj si inapoi. Abia am reusit sa ne intalnim pt. ca si atunci erau pe traseu. Nu-i poti spune omului pe drum, cand te intalnesti asa ceva... Eu cel putin asa gandesc. La telefon, iarasi, nu se face... Acuma, azi de fapt, iar am sunat-o si i-am zis ca sambata ne ducem la Cluj la Baby Expo si am intrebat-o daca vor fi acasa. Raspunsul "In principiu, da, numai ca avem multe drumuri de facut, la Gherla, la ..." Si eu ce sa fac ?! Sotul meu zice ca mai bine sa-l boteze o nepoata de-a lui, dar eu, chit ca-mi place mult fata, nu prea vreau, ca abia o cunosc si vreau neaparat sa-l boteze sora mea, ca asa i-am ales nasii lui Rares ( ascultandu-l pe el ) si si acum regret ca nu i-am ales alti nasi... Voi ce ma sfatuiti ? Cum sa procedez ? Cum sa-i spun surorii mele ca vreau sa fie nasa fiului meu daca nicicum nu o gasesc la domiciliu ?

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

daca e asa ocupata, ai putea sa ii faci surpriza nu telefonic, nici face-to-face ci... cu un sms: "vrei sa fii nasa?" asa o surprinzi si o faci pe ea sa te sune si sa iti spuna cand sa va vedeti.

in alta ordine de idei, daca sora ta e foarte ocupata si tu tii neaparat sa ti-l boteze ea, trebuie sa mai astepti pana ce se va elibera, nu neaprat fizic dar si psihic, adica sa nu vina la botez intre 2 drumuri la casa...

baietelul meu are 3 nase: 3 zane bune, prietenele mele bune, nici una nu are copil; am vrut sa fie toate 3 pentru ca nu puteam sa leg pe nici una in favoarea celeilalte - si a fost tare fain

succes si crestinare vesela puiutului tau!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Multumesc,pitzinuca !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

cu placere!

ce-ai facut pana la urma?

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

noi am fost acum 2 veri nashi de cununie la o foarte buna prietena a mea.
povestea e simpla si ciudatzica: mi-a scris un mail in care se plangea ca nu are nashi, la care i-am raspuns cu un sms: daca kiar ai nevoie de nasi, stii ca poti apela oricand...
imediat dupa aceea m-a sunat, am vorbit de principiu ce si cum si cand, si peste vreo saptamana ne-am facut timp si am mers la viitorii fini in vizita.
a fost o cheltuiala substantziala, dar nu regret nici o clipa, mai ales ca suntem prietene de-o viatza si acum, uite, am avut ocazia sa ii deschid drumul ca familie...

e sora ta, macar spune-i la un tel ca ai ceva foarte important de discutat cu ea... insa nu mi se pare ca ar fi o pb daca ii spui totul la telefon! ar fi o pb daca ar fi cineva mai 'strain', indepartat, etc. dar la sora ta care ti-e si cea mai buna prietena nu cred ca va fi o pb...

spune-i si intreab-o daca va putea! sigur, ar trebui sa fii pregatita si pt eventualitatea ca la cat de obosita si alergata e, poate ca impreuna cu sotzul ei va hotara ca nu e momentul... dar parerea mea este ca se va bucura mult si tu la fel.

eu consider ca pe nashi trebuie sa-i simti aproape...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput