Un nou reality-show :Bahmuteanu&Prigoana!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ofe spune:

super tare faza in care i-a zis monica sa ceara cit mai multi bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

sincer..eu cred ca acea propozitie a fost bine aleasa si introdusa de acea minte blonda a Monicai pentru ca..eu nu cred ca iau bani pentru asta, ci ca dau bani sa fie mediatizati..la urma urmei e vorba de reclama pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Nu am vazut decit un fragment dar daca mai prind ma mai uit. Prigoana se poarta execrabil cu sotia lui insarcinata dar la fel se purta si inainte de a fi insarcinata iar ea stia perfect de bine cine e Prigoana si ce bube are cu toate acestea a insistat sa fie maritata si sa-i mai faca un copil. Nu o tine nimeni legata linga Prigoana , e o femeie libera are dreptul sa divorteze si sa-si vada de viata ei fara scandaluri , cit despre Prigoana asta e el nu e ipocrit nu se ascunde si are umor cu carul. Sincer nu pot sa-l condamn pe el pentru o situatie cu care sotia lui e de acord.
Nu ma intelegeti gresit imi place si de Adriana , e frumoasa , e simpatica, inteligenta dar nu o compatimesc pentru relatia ei cu Prigoana.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Corect.Ea a ales sa traiasca asa si se pare ca nu o deranjeaza. Chiar ea spunea ca ea stie ca prigoana glumeste atunci cand ii vorbeste cine stie cum.

A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by stefany_p

sincer..eu cred ca acea propozitie a fost bine aleasa si introdusa de acea minte blonda a Monicai pentru ca..eu nu cred ca iau bani pentru asta, ci ca dau bani sa fie mediatizati..la urma urmei e vorba de reclama pura

eu nu cred!! sunt sigura ca primesc bani pt asta si inca ce bani......nici nu visam noi la asta!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Da. Si eu cred ca primesc bani pt asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Penibili!Nu am avut rabdare sa ma uit la toata emisiunea.Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by stefany_p

eu nu cred!! sunt sigura ca primesc bani pt asta si inca ce bani......nici nu visam noi la asta!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Primesc bani.mai precis Monica, ca cica e contractul ei cu B1tv.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Da. Monica primeste banii. A si zis ca are cont unde se duc banii de pe emisiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...pai nu a zis ea ca din banii ei, a cumparat masina pentru Irinel de ziua lui...asa ca fata o fi avand bani de undeva!!!

apoi si Fam. Bahmuteanu, alta "comedie trista"

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput