A nascut cineva cu Dr. Bolintineanu Alina?

A nascut cineva cu Dr. Bolintineanu Alina? | Autor: Euridice

Link direct la acest mesaj

Dansa ma urmarit toata sarcina si ma infricoseaza raceala cu care ma trateaza. Spune mereu ca totul e ok. Chiar sa fiu super si eu si bebele? Mai am 2 sapt pana nasc si vroiam sa aud ceva despre cum se comporta la nastere. HELP!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu am nascut cu ea, dar am facut vreo 3 eco la ea si mi-a lasat aceeasi impresie de raceala exagerata. La morfologica nu a vrut sa imi spuna sexul bebelului pana la sfasit.....am citit pe foaia aia cand am iesit.
La ultima eco a fost mult mai vorbareata...poate depinde de starea ei. Mi se pare o dr buna.

Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaraducu spune:

[navy]eu am nascut cu dr bolintineanu. e o femeie super. nu stiu de ce vi se pare rece... dr a fost ffffffffff draguta, nu a plecat pana nu a trecut si pe la mine sa vada ce fac iar dimineata la prima ora era la mine. eu sunt fffffff multumita de dansa! [/navy]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu la 8 saptamani am avut o hemoragie si a venit de acasa special pt mine, ca sa imi faca o echografie transvaginala. nici macar nu sunt pacienta ei! a venit al rugamintea doctoritei mele ... pare rece intr-adevar, dar pe mine m-a impresionat foarte mult gestul ei...

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:6 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput