Sezatoarea canadiana (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ira, noi ne vindusem deja casa cind sotul meu a decis sa se intoarca, asa ca ne-am inchiriat rapid o townhouse pe Dagenais (pe care am putea-o cumpara, daca ne decidem), intr-un complex nou vizavi de golful UFO (la doi pasi de casa actuala) noua si misto, doar ca nu are curte proprie)- la 1 iulie ne mutam; banca ne mai da trei luni sa pastram ipoteca actuala, daca ne gasim o alta casa intre timp sa cumparam; am vazut deja vreo sase si constat ca a doua oara e mult mai greu sa te decizi decit prima data, si vrei mult mai multe de la casa respectiva....
am decis asta ca Tudor sa mai poata ramine la scoala actuala, pentru ca nu am avut timp sa-i transferam dosarul cu toate complicatiile aferente (shadow, etc) la o alta scoala convenabila;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Miti, mersi de raspuns, pana una alta tot nu stiu pe care sa-l arat daca m-o opri careva, clar sa le arat ambele permise nu e o idee buna.
Mai am o dilema; cand plec in Romania am 2x23kg bagaje peste ocean si 20 kg Frankfurt-Buc. Agentul de aici mi-a zis ca "more likely" la dus Lufthansa o sa imi ia cele 2x23kg pana la Buc, pt ca ei stiu situatia. Dar ca la intoarcere s-ar putea sa mi le ia, s-ar putea sa nu mi le ia. Intrebarea mea e s-a mai lovit cineva de asta? cum ati facut? "Depinde de cine dai" nu e un raspuns prea bun.
Un we placut va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona72 spune:

am si eu o intrebare pt fetele din Ottawa (si nu numai):unde gasesc in Ottawa lumanari pt cununie si cat costa taxa la biserica(pt cununia religioasa)? Poate stie cineva si o coafeza romanca in Ottawa.
merci,o zi buna la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ana, va doresc sa va gasiti ceeace va cautati cat mai repede.
Sper sa fiti fericiti cu deciziile luate si sa va mearga toate bine.
Si sanatosi sa fiti, case si ipoteci is pe toate drumurile.

Noi acum suntem intr-o perioada aglomerata, cu concertele de sfarsit de an, cursurile finale, recapitulari, etc.

Am fost si cu Sofelu' la piscina prima data pe anul asta.
Mergem si maine sa ne balacim :-)).

Soare si voie buna tuturor, Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Miti, mersi de raspuns, pana una alta tot nu stiu pe care sa-l arat daca m-o opri careva, clar sa le arat ambele permise nu e o idee buna.
Mai am o dilema; cand plec in Romania am 2x23kg bagaje peste ocean si 20 kg Frankfurt-Buc. Agentul de aici mi-a zis ca "more likely" la dus Lufthansa o sa imi ia cele 2x23kg pana la Buc, pt ca ei stiu situatia. Dar ca la intoarcere s-ar putea sa mi le ia, s-ar putea sa nu mi le ia. Intrebarea mea e s-a mai lovit cineva de asta? cum ati facut? "Depinde de cine dai" nu e un raspuns prea bun.
Un we placut va doresc.

si eu tot cu ei o sa plec in vara asta. In leg cu bagajele parca 2*20kg au voie cei cu zbor doar european, ce trece peste ocean e 2*23kg. Eu zic sa suni in Ro la Lufthansa sa-i intrebi.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna tuturor.

Stie cineva de unde as putea gasi draperii (nu stiu f exact cum se numesc nici in ro nici in fr)
e vorba de suportul de sustinere al perdelelor.

M-ar interesa unele din fier forjat, pt. a pastra elementul comun de decorare al casei.

Stiti unde m-as putea interesa ? Nu cunosc magazinele care decoreaza casa ca pana acum n-am avut nevoie.

Astazi am primit cheile la casa noua, am fost toti 3 sa ducem cateva cutii...eram atat de emotionati..nici macar nu realizez ca e adevarat. Consecinta atator emotii m-a lovit o oboseala cumplita..nici nu-mi pot tine ochii deschisi, sunt complet stoarsa de energie.

Am vrut sa va intreb de asemenea...fostii proprietari ne-au zgariat un pic din gresala un perete cand au scos patul. Ne-au cumparat apoi vopsea ca sa reparam peretele, insa eu nu am tinut jamais de la vie o pensula de zugravit in mana. In plus, zgarietura e un pic adancita, nu e numai vopseaua inlaturata.....voi ati facut asa ceva singuri, sa reparati pereti ?

Si o yala noua, mai zdravana, de unde as putea cumpara ? Multumesc mult de sfaturi.

Ma duc la culcare, cred ca e prima data in ultimii 10 ani cand o sa adorm inainte de ora 9 seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Ira - sa va dea bunul Dumnezeu sa stapaniti sanatosi casa si sa va bucurati ani multi de ea! Pt decoratiuni interioare si exterioare(gasesti tot ce vrei si ce nu vrei) incearca la Rona (mai era parca si Reno-Depot si/sau Home-Depot? daca numa inseala memoria).
Simonna - ti-am raspuns la PM. Adresa mea de e-mail e lorelaim@gmail.com
Multa sanatate si numai bine va doresc!

Lorelai
Digital Macro 5,Digital Macro 4,
Digital Macro 3, Digital Macro 2, Digital Macro 1, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Ira du-te la Betonel ( magazin specializat si in vopsele ) si intreaba un baiat de acolo ce trebuie sa cumperi ca sa acoperi adancitura, cum sa faci...Noi nu am folosit pensula, si un rulou, sunt de diferite dimensiuni, dar vezi ca unele sunt mai flocoase si lasa fire pe perete. Exista si rulouri din burete. Nu e scump magazinul.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Suporturi pentru perdele/draperii = Bouclair, gasesti o groaza de modele, noi de acolo ne-am luat.

Vopsele si pensule, la orice magazin, Canadian Tire, Reno Depot, Home Deport, Rona, Benjamin Moore, si mai pot scrie aici o pagina cu magazine care au tot ce trebuie pentru renovari.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ira- sa stapintzi sanatosi casa.
Suporturi draperii: Fabricland,Bouclair,The Bay, Zellers, Home depot.
Vopsele: Rona, Canadian Tire,home Depot-treb pus intai la perete un chit si apoi vopsit, dar cand iei pensula intreaba de care si ti se va spune-bafta!

Denisa 36 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput