Sezatoarea canadiana (63)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ne-au sunat de la politie ca l-au gasit (portofelul, adica). Anulasem toate cartile ieri
Nu stiam ca se poate reface cartea de La Ronde, multumesc de informatie!
Week-end placut la toata lumea!Si vacanta placuta!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ana referitor la Ile Perrot, scoli primare sunt vreo 6 si una singura de secundar. Tin de comisia scolara Trois Lacs. Transportul dimineata cu masina este ok pana in Dorval la ore de varf ma refer. La intoarcere (dupa-amiaza) este mai tot timpul ok, daca scapi de centru Montrealului. Noi insa am preferat trenul. Asa ca depinde fff mult unde lucrezi. Pirita din cate imi aduc aminte eu de la proful de arhitectura este doar in Rive-Sud.

In rest, ce sa-ti spun, si noua ne place tare mult zona, dar zic eu esential ramane unde lucrezi. Cum zicea si Ira, daca ai serviciul in est sau pe Rive-Sud/Nord, nu prea merita efortul.

Daca mai ai intrebari, iti raspund cu mare placere.

Va pup,
Rx

Mergi la inceput

Ana uite www.cstrois-lacs.qc.ca/admin/page.asp?id=5" target="_blank">aici lista scolilor primare de pe Ile Perrot. Sunt de fapt 7 scoli primare (vezi sectorul Saint Louis) in cele patru localitati de pe insula (Ile Perrot, Notre-Dame-De-L'Ile-Perrot, Pincourt si Terasse Vaudreuil).

Rx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_2007 spune:

Buna,
Mesajul este pentru Dana Podeanu, ma numesc Adriana si sunt din Montreal,sunt noua pe forum in sensul ca nu postez dar citesc mereu ce se intimpla, pling si rid alaturi de voi.
Felicitari,Dana, pentru ca ai o familie tare frumoasa,cum dealtfel o au toate fetele de pe DC,te inteleg perfect ca regreti ca te-ai intors in Montreal dupa o vacanta de vis.
Noi am fost anul trecut in Dominicana ,in acelasi resort Bahia Principe,dar in Puerto Plata,a fost grozav si ne-am propus sa ne intoarcem in acelasi resort ,dar in Punta Cana ,anul acesta sau la anul.
Ce as vrea sa te rog daca nu te deranjeaza,imi poti spune te rog cit este pretul pe persoanas si cum ati rezervat voi.
Noi am rezervat prin selloffvacation.com ,in iulie ,o saptamina,cu plecare din Toronto si am platit $ 800/pers.A fost un bun deal,stiu ca hotelul in Punta Cana este 4.5 stele si normal,este mai scump,incerc sa gasesc pe internet ceva dar este prea mare diferenta de pret intre Punta Cana si Puerto Plata(acelasi resort diff. de 4-500$).
Multumesc mult si numai bine tuturor.
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Roxana, multumesc pentru informatii; si noua ne-a placut mult, cit ne-am invirtit pe insula; mai avem oricum aproape un an pina expira contractul aici, si cine stie ce mai apare intre timp, dar oricum ramine una dinv ariantele la care ne gindim;

fetelor, am fost la Aqua Club, P.Calumet, foarte misto, Tudor a fost tare fericit si a alergat toata ziua intre tobogane cu apa, bazine si alte...dar cam scump.

Ana

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

'Neata, noi am fost ieri toata ziua pe Rivière des mille Îles, a fost ceva de vis, sunt construite pasarele peste mlastina de unde se pot admira flora si fauna, pasarelele intra direct in rau !... se poate face si kayak si canot inchiriind barca la ora sau toata ziua. N-am putut sa ne dezlipim de acolo desi eram morti de foame, Sofie a pescuit cu o plasa nuferii...mirosul si linistea erau absolut divine.

Va pun poze, poate va conving si pe voi. Si acum am in nas mirosul de fan proaspat si aud broscutele interpretand in tonalitati diferite.

http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Riviere%20des%20mille%20illes%202007%2007/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR DIN CANADA, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Ira pe unde este locul ala feeric? Foarte frumoase pozele!

Roxana

Mergi la inceput

Poftiti la noul capitol 64!

Mergi la inceput