Sezatoarea canadiana (63)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ira, sarcina e bine mersi, nici o greata, nici o suparare pana acuma, cred ca sunt o norocoasa, cu Matei a fost exact la fel ... oricum deja am 16 saptamani asa ca daca nu mi-a fost rau pana acuma, putin probabil sa imi fie de acu incolo, dar sa nu zic hop ... inca. Pe 8 august aflam si ce e in oul Kinder ... eu cred ca e inca un baiat, cu toate ca sper sa ma insel, dar nici o suparare daca e inca un baiat ... singura suparare ar fi ca nu am cui sa cumpar rochite .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Fetelor - va multzumesc frumos pt raspunsuri! Am reusit sa convingem bulinutza de 3 anisori ca o simpla rochitza de vara o poate purta oricand: si la joaca si la plimbare... asa ca am scapat ieftin (H&M - evident :-))
Carmen sarcina usora!
Va urez vacantza placuta in continuare tuturor - in orice coltz al lumii va aflatzi :-)

Lorelai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Da Ira am primit dupa vreo 4-5 saptamini un plic cu scrisoare ca cum au primit cecul + aplicatiile, si cartile dupa care cica vom invata si asta a fost tot pina acum.Ar trebui in 1-2 luni sa avem fixata data pentru interviu si nu, nu poti accelera nimic, atata dureaza, dosarul e pe rol.Sfatul meu, fa-ti pasaport romanesc ca sa poti calatori in caz de nevoie, e doar 100dolarei sau ceva de genul asta.

Carmen fericito!auzi la ea, sarcina fara greturi, mie de asta mi-e cel mai groaza de statul lata in pat, plina de greuturi primele 3-4 luni, in cazul meu...si fiica-mea imi cere in fiecare zi o surioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Emilly, merci mult de descrieri si impresii. Noi nu am fost niciodata in Ro din 99 cind am aterizat aici. Mi-e asa dor citeodata, noroc ca ma iau cu grijile de aici si-mi trece repede.
Planuiam sa mergem la anul dar s-ar putea sa mai aminam un an, s-ar face exact 10 ani.

Iubesc marea, am mers de la 2 ani in fiecare an si de aia si vacantele mele sunt la soare, la plaja.Am inteles ca s-au scumpit atit de mult biletele incit e mai avantajos la turci, greci sau bulgari... da' mie mi-e dor de marea noastra,locurile din tinerete.

In Punta Cana comparam totul cu "la noi" nisipul ca la mamaia , plaja lata ca la neptun...

Nu iesi insa mai ieftin daca inchiriezi vreo vila ? Stiti vreuna vreun site?

Si sa stii ca pina acum vara de aici a fost de rahat, poate de acum incolo sa avem noroc de vara adevarata.Eu n-am facut o baie in piscina pe anul asta si baga heaterul noaptea la greu.

Ah, si m-am saturat de ploaie.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

m-am intors si eu la lumea civilizata ( a se citi internet+ telefon, dupa mutare);

Dana, m-am holbat la pozele tale visind la Dominicana cu ochii deschisi, ca altceva nu prea am ce face- sunt imobilizata acasa de fiu"meu care si-a sclintit mina, dupa ce inainte a tras un streptococ si antibiotice si el si noi dupa el....si uite-asa am renuntat la contractul de la job si mi-am tras de musai vacanta cu el, dupa ce i-am platit si camp de jour;
aveti grija cu Desjardins, mie mi-au golit contul pe internet; banca spune ca sortcut-ul cu acces d nu e suficient de securizat (bla-bla, bine ca sunt ei asigurati si s-au angajat ca restituie banii, alfel....) povestile cu hackeri si furt de identitate de aici sunt din pacate tare reale-eu le-am experimentat pe pielea mea;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Dana, parca n-am fi in aceeasi provincie :-)).

La mine a fost soare si timp f frumos aproape tot timpul pana acum...si nici umiditate nu e, dimpotriva, e ca la munte, dimineata si seara racoare, iar catre ora pranzului incepe sa se incinga...noi stam aproape tot timpul pe patio si ne uitam la Sofie cum se joaca si stam la barfe, café, vin rosu, etc.

Ana, imi pare f bine ca v-ati instalat...si in legatura cu banii de la banca..noroc ca exista asigurarile obligatorii pe cartile de credit/debit, ca altfel am sta stresati :-)).

Ma duc sa fac cumparaturi de cioco de casa, stati pe aproape ca pun poze...o sa pun si poze de ieri, de la festivalul Mondial des cultures- ieri am fost in Drummondville, am participat ieri :-)). Ierea si taraful ala de tigani celebru si au anuntat la un mom. dat ca o sa cante muzica romaneasca, mi s-a facut o jena fata de colegii meide trupa, fi-mi-ar...de parca muzica populara romaneasca ar avea vreo legatura cu tiganeasca.

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

[quote]Originally posted by Ira

Dana, parca n-am fi in aceeasi provincie :-)).

La mine a fost soare si timp f frumos aproape tot timpul pana acum...si nici umiditate nu e, dimpotriva, e ca la munte, dimineata si seara racoare, iar catre ora pranzului incepe sa se incinga...noi stam aproape tot timpul pe patio si ne uitam la Sofie cum se joaca si stam la barfe, café, vin rosu, etc.

Serios????? Adica ploaia care a cazut mai in fiecare zi (mai putin ieri) la tine n-a ajuns??/ mai sa fie.....unde ziceai ca ti-ai luat casa?

Azi, la mine e soare da' maxim 24 grade? la tine cum e?

Ah,si eu ma refeream la vremea din Montreal(nu din Rive sud) ca pe aici stau mai toata ziua.

Ana Stroe, unde te-ai mutat pina la urma?

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna ziua, doamnelor!
Emilly, m-a traznit o nostalgie de nu se poate...Ei, cum aveam eu 16 ani si traiam in Piata Sfatului! Trecu' baba cu colacii! No, da' sa-ti fie de bine, bine zici, sint parti bune si parti rele... Mie mi-a placut Dupa Ziduri, sauf cum si-a scris numele Cancescu pe toate gardurile, de parca n-ar sti proverbul cu pricina!
Dana... pe tine te tin minte c-ai fost la Niagara si-ai stat nu-s cum peste drum de Cascada, mai tii minte hotelul/motelul? A fost ok? Curat etc... Daca poti sa-mi raspunzi azi... Sau stie cineva un loc aproape de Niagara si MarineLand unde e de stat citeva nopti. Ira, nu tu ai fost la ML anul trecut?
Doamnelor, voi cum faceti cind vreti sa scapati de ceva mobila care nu-i de dat la gunoi? Ca m-a gasit o dambla si mi-as schimba canapelele si biblioteca din salon, da' parca nici pe-aia veche n-as arunca-o, da'n basement nu-mi mai incape... Si nici moca n-as da-o, macar sa-mi scoata de-un drum la Valcartier! :) Idei?
Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Simonna hai ca stiu eu pe cineva care vrea sa-si ea canapele in bassement.Intreb si iti raspund.Dar zi-mi orientativ din ce sunt, ce culoare, ce model, marimi, ok?pret! da-mi pe Pm daca vrei.merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Dana, noi am ramas aici pina la urma, pentru ca barbatu-meu n-a vrut sa ramina in Calgary; ar fi trebuit sa inceapa din nou profesional de la un salariu mai mic decit aici, si chiar daca in citeva luni avea sanse sa recupereze si sa obtina mai mult, el a preferat sa se intoarca....no comment; asa ca anul asta raminem in Laval ( sa continue Tudor la aceeasi scoala), si o sa ne orientam in functie de buget si prioritati...spre Montreal sau Ile Perrot;

Ira, cum o fi la tine, ca aici si eu sunt in cautarea verii, ieri a fost ceva soare si i-am promis lui Tudor ca azi dam jos atela si bandajul de pe mina si poate intra-n piscina; cind colo de dimineata tunete, fulgere si ploaie serioasa, si acum ceva soare cu dinti care cred ca aduce alta ploaie acusi...

Denisa, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!
(acum incep sa recuperez cu cititul in urma pe topic...)

Emilly, si noi am depus anul trecut la sfirsitul lui august actele pentru cetatenie si inca nimic; am incercat pe internet sa vedem ce si cum, scrie ca actele au plecat de la Otawa la Montreal, deci ar trebui sa avem anul asta cetatenia, spun eu cu optimism:)) ^pentru ca lui Tudor ii expira pasaportul in februarie si vrem anul viitor sa plecam in Romania; nu as mai plati 100$ si pe cel romanesc, cel putin curind

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput