Sezatoarea canadiana (63)
Raspunsuri - Pagina 23
pitilache spune:
Ira pe noi ne-a costat $100 transportul cand am luat pianul (pianina) lui Seba, in conditiile in care nu au avut de urcat decat vreo 10-15 trepte. Cand ne-am mutat la casa am negociat sa intre in pretul mutatului si painul, avand in vedere ca tot cateva trepte au avut de urcat.
Va pup,
Roxana
Ktrinel spune:
denisa, felicitari inca odata!!! seamana cu tine!!! bafta la alaptat!
Ira, deja party-uri si vizite si prieteni ??? ...ok...ok...trupa de pe DC ai lasat-o mai la urma
cand ma gandesc ca mie mi=a vandut taica-meu pianina (ruseasca) pe 4 cauciucuri la masina.....too late now...
mikiion, bine ca ai gasit ceva, mai vezi pe parcurs , poate se mai iveste ceva..tu continua sa cauti.
Ica, spor la bagaje ...si eu vreu sa ajung cu taica =meu ca e in vizita, 2 zile la Quebec City..stii cam cat o fi o cam pe noapte pe la vreun B&B? tu de unde ai gasit oferta?
Ira spune:
Roxana si celelalte fete, tot vorbind de mutatul pianului mi-am amintit de o scena din Stan si Bran cand incercau sa mute un pian si l-au scapat de la etaj. Doamne ce chinuiti mai erau oamenii aia
am incercat sa-i gasesc pe youtube si am dat de alti pianisti. Enjoy :
http://www.youtube.com/watch?v=DvOOpkbp1wY&mode=related&search=
In fine, am dat si de Stan si Bran cu un pian, nu ala pe care-l cautam eu, dar in fine. Am murit de ras :
http://www.youtube.com/watch?v=jDVO1R-7I7Q
Sofia
lorelaim spune:
Denisa - bb mici in general recupereaza fff repede. Gabisor s-a nascut cu 2,685kg si 45cm (pe linia de 25% pe grafic) si la 1 an avea 10,5kg (75% pe grafic) - nu mai stiu cat era de lunguta :-) Tzin minte ca in primele 2 luni a crescut fantastic de mult (pana la 5 luni si juma a fost alaptata exclusiv - dupa care am inceput usurel sa ne "jucam" cu lingurita cu cereale sa vedem cum o accepta). Azi, cand implineste 3 ani, are aprox 18kg si 104cm - e MARE pt varsta ei (poarta masura 110 - adica pt 4-5y0! (si nu mananca dulciuri, prajituri, prajeli)
Asa ca nu-ti fa griji - o sa creasca voinicelul tau Mark super-rapid :-)
Lorelai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
lorelaim spune:
Laura - imi pare bine ca te-au amuzat sfaturile mele de supraveghere a micutzilor :-) De fapt asta era si scopul postarii mele - descretzirea fruntzii :-)
Lorelai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
carmen77 spune:
Ktrinel, noi am fost saptamana trecuta in concediu si am fost si in QC City (superb orash, btw) si am stat la urmatorul han (ultra multumiti de el): http://www.domainelasauvagine.com/gite/albumGite.htm
Foarte curat, mai curat ca la mine acasa , micul dejun inclus ultra yammy si la doar 15 km de centrul QC.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
Podeanu spune:
Denisa, felicitari ptr bb. Sa creasca mare si sa va umple casa de bucurii.
Eu insa nu am putut viziona pozele, de ce oare?
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Ktrinel spune:
carmen, mersi de pont
podeanu, incearca asa www.dropshots.com/alexm (a tastat in graba si nu a iesit ce trebuie)
Ica 1975 spune:
Ira, mergem la Sainte-Anne-de-Beaupré cateva zile, nu f departe de Québec.
Ktrinel, depinde unde vrei sa stai, in Québec sunt mai scumpe, in per 15-30 iulie noi n-am gasit nimic mai jos de 115-130 (in oras) - micul dejun inclus sau nu. Insa poti gasi in afara Québecului, nu f departe, la preturi mai rezonabile. Noi o sa platim 80 pe noapte, nimic inclus insa au o mica bucatarioara si asta ne-a convenit, Christine mai bea inca laptele caldut dimineata si seara.
lorelaim, LA MULTI ANI !!!
Noi
mikiion spune:
Denisam Felicitari pt. baietel. Va recupera el. Si Marc al meu a avut 2990 la nastere si a pierdut in plus 300 de grame in spital. Si acum la 13 luni are 12.300 . Deci a traversat toata scala si e acum 97 procentile. Nimeni nu ma crede ca are doar 13 luni . Si ma intreaba lumea de ce nu vorbeste!!!!!!! Ca ei cred ca are 2 ani.
Ira noroc de aventurile tale cu urmaritul fetitei prin cartier ca m-ai facut sa inteleg ce nepretuite sunt momentele astea de acum. Cand nu pot iesi din camera ca plange si e asa legat de mine. Clipele astea se vor duce asa de repede. ....
Chiar azi am experimentat. Cum a inceput sa mearga bine, in viteza prin casa, m-am trezit ca nu-l gaseam.....Si am simtit asa un nod in stomac, de panica .
Si cu gradinita, pe termen lung , nu imi permit sa platesc atata. De fapt eu scot din buzunar cam 350. Restul e aide financiere care plateste. Dar e clar prea mult si l-am inscris ca sa am o chestie sigura. Cum apare ceva mai bun, cum il mut.E f. f. scump, si altele private cer mult mai putin. Mi s-a parut ca gradinita e o afacere buna pt. patronii italieni. Si atat.
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc