Sezatoarea canadiana (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna dimineata,
Stie cineva cum mai e cu taxele vamale cand mergi in Romania? as vrea sa iau un laptop si o camera digitala si sa le cam las pe acolo...
O zi buna pt pici / burtici / mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Laura, sunt bunuri de utilitate personala, le declari cand intri ... si nu platesti nimic pe ele, si cand iesi nu te cauta nici naiba ce ai si ce nu ai cu tine. Cata vreme e cu bun simt, adica nu ai 3 laptopuri si 5 camere video, nu zic nimic. Noi am avut 2 laptopuri la noi (un Mac si un Dell, ca deh, fiecare trebuia sa aiba jucaria lui) + camera video + aparatul foto si nu ne-a zis nimeni absolut nimic.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Carmen, multumesc, de luat le iau, da' eu am mai avut surprize neplacute cu taxele vamale (prin posta), si de aia am zis sa intreb...

PS. aveti Mac? de cand imi doresc si eu un mac al meu, am folosit la serviciu pt vreo doi ani si m-am amorezat fara sperantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Multzumesc frumos tuturor celor care mi-au trimis adresa Laureli cat si a Ancai din Vancouver
Multa sanatate si numai bine va doresc!
(la semnatura am pus poze "proaspete" de ieri cu Gabisor in parc - a fost o zii superba :-)... Azi ploua:-()

Lorelai
Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia, Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mac!?! Eu sint indragostita de el din 94, de cind am pus prima oara mina pe un computer. Din pacate, PC e mult mai convenabil, mai ales pentru cele personale, dar cum vrem sa ne luam un calculator nou in toamna, ne tot bate gindul... Am vazut unele pe net... yamiam!

Eu am intrat sa va pup si sa va urez o vara de vis. Avem avionul in seara asta, la 8, ajungem in Romania joi, la 2 dupa-amiaza. Nu cred ca mai apuc sa intru pina plec si acolo nu stiu cind voi avea acces la un calculator, ca vom fi plecate de colo-colo.

Deci, va urez acum o vara placuta si racoroasa, concedii placute pentru cei care si le iau, vacante de vis la copiii si, in primul rind, sanatate!

Sa nu uit de burtici, ca tot sint si eu printre ele, sa aveti sarcini usoare si bebelusi care se dezvolta frumos si sanatos.

Denisam, cred ca numai tu nasti pina ma intorc, nastere usoara si un bebe sanatos, somnoros si mincacios!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">16+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Nelia- drum bun si vacantza placuta si sa te simtzi excelent.
Cand pozti mai da un semn si multumesc de ganduri.
Khristin- astept un semn de la voi- sper ca suntetzi ok!
Pe restul va pup, fug la treburi ca multe mai am acuma.
Am pus niste poze noi cu Emma:
www.dropshots.com/emdeni

Denisa 38 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nelia, vacanta frumoasa si sa ajungeti cu bine.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Nelia, vacanta frumoasa!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Nelia, vacanta frumoasa!
Ana, cum v-ati descurcat cu mancarea in Tadoussac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Nelia, drum bun si o vacanta de vis!

Mergi la inceput